Hayatın ayrıntıları sergileniyor…

Focus Fotography’i üyelerinin “Hayata Focus… Yaşam Ayrıntıda, Ayrıntı Fotoğrafta” sloganıyla 16 Haziran Cumartesi akşamı yapılan sergi açılışına toplum üyeleri katıldı.
Focus Fotography’den Emrah Şahbaz çalışmalara fotoğraf eğitmeni Kadir Aktay yönetiminde 3 yıl önce başladıklarını belirterek kendilerini destekleyen, teşvik eden ve sergi olanağı sağlayan DAY MER’e teşekkür etti.

Şahbaz, fotoğraf çekiminde alan çalışmaları da yaptıklarını belirterek yeni dönem çalışmalarına katılmak isteyenlerin ya da sergi konusunda bilgi almak isteyenlerin kendisine başvurabileceğini (07879653366) sözlerine ekledi.

DAY MER Başkanı Ahmet Sezgin de bu yıl 23’ncüsü kutlanacak olan DAY MER Kültür ve Sanat Festivali’nin amaçlarıyla örtüşen Focus Fotography’inin çabalarına teşekkür etti. Sergide fotoğrafları yer alan sanatçıların işçi olduklarını ve sınırlı zaman ve olanaklarla sanat üretmeye çalıştıklarını belirten Sezgin, amatör bir ruhla profesyonel bir iş çıkaran sanatçıları kutladı.

Gazeteci Faruk Eskioğlu da tanık olduğumuz yaşamları ve toplum tarihini geleceğe yazı ve görsel malzemelerin taşıyacağını vurgulayarak, sergiyi geçen yıllara kıyasla çıtası oldukca yükselmiş bulduğunu dile getirdi.

Kadir Aktay da profesyonel bir fotoğraf eğitmeni olarak sergideki fotoğrafları “Ben de çekseydim sanırım böyle çekerdim” diye yorumladı.
Sanatçı Yücel Erkan da sergide yer alan fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, 3 yıl gibi kısa bir sürede teknik olarak minimum hatada fotoğraf çekmenin önemli bir başarı olduğunu söyledi…

7 Temmuz’a kadar Londra toplum Merkezi’nde sanatseverlerin izleyebileceği sergi, 8 Temmuz’da da Clissold Park’daki Festival Şenliği’nde görülebilecek.

843730cookie-checkHayatın ayrıntıları sergileniyor…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.