“Haydi gençler politikaya…”

“Amacımız gençleri aktif demokratik katılımını sağlamak” diyen Oğuzkanlı “Çok yetenekli gençlerimiz var. Onların politikada yer almasını istiyoruz” dedi.

Oğuzkanlı, “Bunun bir yolu da yerel politikaları, yerel seçimlerin içine katarak organize etmek. Biliyorsunuz gelecek Mayıs’ta yerel seçimler var. Bu dönemde bizden daha fazla aday gösterilmesini istiyoruz. Temsil gücümüzün, demokratik katılımımızın artmasını istiyoruz…” diye konuştu.

Gençlerin de ilgisinden memnun olduğunu vurgulayan Oğuzkanlı şöyle devam etti:

“Gençlerin aktif siyasete çekilmesini ilk olarak Telgraf gazetesi organize etti. Biz de gençleri teşvik ederek önümüzdeki seçim sürecine dahil etme görevini üslendik. Hackney Belediyesi’de gençlerin katıldığı gençlik parlamentosu da var fakat biz, daha çok bizim gençlerle çalışmaya özen gösteriyoruz. Bir anlamda bizim toplumdan siyaset yapanların da gençlere doğru rol modeli oluşturduğunu düşünüyorum.”

Oğuzkanlı gençleri siyasete çekmek amacıyla 28 Kasım günü ‘115 Kingsland High St London, E8 2PB’ adresindeki Evin Cafe’de saat 17-19 arasında bir toplantı düzenlediklerini belirterek bütün gençlerin bu toplantıya davetli olduğunu söyledi.

827530cookie-check“Haydi gençler politikaya…”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.