Haydi, iş çıkışı fotoğraf kursuna gidiyoruz

Renkart`tan fotoğraf meraklıları için yeni dönem kurs kayıtları başlıyor. Fotoğraf çekmeye meraklı ya da fotoğraf konusunda kendilerini geliştirmek isteyenler kursa katılarak temel fotoğraf ve çekim teknikleri konusunda bilgi sahibi olabilecekler. Çalışanlar da düşünülerek iş çıkışına uygun olarak düzenlenen kurslar Çarşamba günleri akşam 6 ile 8 saatleri arasında Renkart lokalinde yapılacak.

Gündelik hayatımızın bir parçası haline gelen fotoğrafa ilgi gün geçtikçe artıyor. Ancak fotoğraf çekme gerek teknik açıdan gerekse yetenek açısından bilgilenmeyi gerektiriyor. Eğer fotoğraf çekmeye meraklı iseniz, bu konuda çok fazla bilgiye sahip değilseniz veya bilginiz artırmak istiyorsanız Renkart’ın fotoğraf kurslarına katılarak bu eksikliğinizi giderebilirsiniz.

Fotoğraf sanatçısı Kadir Aktay tarafından anlatılacak derslerde şu konular işlenecek: fotoğraf makinesini anlamak ve kontrol etmek, fotoğraf makinesinin çalışma esasları, enstantane, diyafram, alan derinliği, poz süresi, kompozisyon, ışık ve ışık ölçümü, aydınlatma ve aydınlatma ilkeleri, çekim teknikleri. Ayrıca kursa katılanlar dijital fotoğraf konusunda da bilgilenecek ve uygulama yapacaklar.

Fotoğraf çekme konusunda yeterli bilgiye sahip olmayan fakat bu konuda kendini yetiştirmek isteyen meraklılar için kurslar 8’er haftalık dönemler halinde yapılcak. Ayrıca her dönem sonunda kursa katılanlar bir sergi açacaklar.

Kurslar hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 07958598761 numaralı telefondan Erdoğan Güccük’ü arayabilirsiniz.

www.renkart.org

AÇIK GAZETE: Fotoğraf sanatçısı Kadir Aktay İngiltere’deki Türkçe konuşan toplum için gerçek bir kazanım. Fotoğrafı merak eden Açık Gazete okurlarının bu fırsatı kaçırmamalarını öneririz…

824550cookie-checkHaydi, iş çıkışı fotoğraf kursuna gidiyoruz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.