Haydi oylar Sudden Exit’e

Vokalde Sevtap Işık, gitarda Aram Taha, bas gitarda Ceyhun Can Güner, davulda Murat Hiçdönmez  ve klavyeli çalgılarda Cömert Şentürk’ten oluşan Sudden Exit, 5 yıl önce kurulmuş ve Day-Mer Kültür ve Sanat Festivali, Guitareast Festival gibi etkinliklerde bir çok solo konserler de vermişti.


Bu yıl 15. düzenlenecek olan Emergenza Music Festival’i henüz albüm çıkarmamış topluluklara sahne düzeni ve konser verme fırsatı tanıyor.


Değişik ülkelerdeki 150 ayrı kentte düzenlenen yarışmalardan oluşan festivale katılmak isteyen topluluklar, diledikleri dilde bestelerini seslendirebiliyorlar.
 
Her kentten en fazla 5 topluluğun katılabildiği yarışmalarda izleyiciler, bütün toplulukları dinledikten sonra, beğendikleri topluluğun bir üst tura geçmesi için oy kullanıyorlar. Kent birincilerinin belirlenmesinden sonra internet üzerinde yapılacak olan oylamalarla da ülke birincileri tespit ediliyor. Ülke birincileri de Almanya’da gerçekleşecek olan büyük bir müzik festivali “International Final In Germany”de yarışacak.


Almanya’daki özel jürinin elemesini geçen topluluğu ise, büyük ödül olarak İsveç’de  profesyonel bir stüdyoda (Studyo – Roastinghouse in Malmoe (Sweden ) kayıtlarının yapılacağı bir albüm çalışması ve yayın olanakları bekliyor…


Yarışmaya Palyaço, Bulut Ararsın (Empty Skies), When I Have Fears, Ah Sevgilim adlı besteleriyle katılacak olan Sudden Exit, ayrıca Klasik Türk Müziği’nin tanınmış eserlerinden Muhabbet Bağı’nı da yorumlayacak.


18 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de başlayacak olan yarışma, 389 Kentish Town Road, London adresindeki Bull And Gate adlı konser salonunda gerçekleşecek.


Yarışmaya Sudden Exit’in dışında Meloflo (Reggae Ska), Aughisky  (Alternative Folk),  Art of Rebellion (Alternative rock), Cyphar (Pop), Why Not Here (Classic Rock) adlı topluluklar da katılacak.


Canlı müzik dinlemek isteyenlere güzel bir fırsat sunan konserin  biletleri £10’dan satışa sunuldu.
 
Sudden Exit’in yarışmaya katılacağı parçasını dinlemek isteyen müzikseverler Emergenza’nin web sitesiki radyo kanalına (http://www.emergenza.net/document/radio/radio.asp?id=8)  ‘Bulut Ararsin – Empty Skies’ adlı parçanın adını yazarak dinleyebilirler. Sudden Exit için oy kullanmak isteyenler ise ‘vote for your favourite band’ tıkladıktan sonra ‘Bulut Ararsin – Empty Skies’’ı işaretlemeleri yeterli olacak.


Sudden Exit topluluğu ile ilgili ayrıntılı bilgi için: Ceyhun Güner 0796 1819 071

820410cookie-checkHaydi oylar Sudden Exit’e

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.