Hayko Bağdat Salyangoz oyunuyla 24 Mayıs’ta Londra’da

Hayko Bağdat 2015 yılından itibaren Türkiye’de sergilemeye başladığı tek kişilik tiyatro oyunu Salyangoz ile 24 Mayıs 2018 tarihi saat 20.00’de Edmonton’da bulunan Millfield Tiyatrosunda Londra’da seyirciyle buluşacak.

Türkiyeli Rum bir annenin ve Ermeni bir babanın 4 çocuğundan olan Hayko Bağdat, siyasi görüşleri sebebiye karşılaştığı baskı ve soruşturmalar sebebiyle 2016 yılından bu yana yaşamını Almanya’da sürgünde sürdüren gazeteci ve yazar olarak tanınıyor.

Bağdat, 2015 Mart ayı itibariyle İstanbul’da bulunan Beşiktaş Kültür Merkezi Mutfak Sahne’de sahnelemeye başladığı Salyangoz adlı gösterisinde seyircisine “Müslüman mahallesinde Salyangoz olmayı” anlatıyor.

Bağdat sanki yemek masasında bir arkadaşıyla sohbet edermişcesine sergilediği tek kişilik oyunda seyirciye çocukluk evinin kapılarını, ada maceralarını, gençliğini, evliliğini, kendi tabiriyle “gollik halleri”ni dile getiriyor. Bağdat’ın oyunu herkesin kendinden bir parça bulacağı, bazen keyifli bazen de hüzünlü, ama dolu dolu iki saatlik bir performans içeriyor.

Hayko Bağdat’ın Salyangoz isimli özgün oyununu kaçırmak istemiyorsanız biletlerinizi internet üzerinden www.millfieldtheatre.co.uk websitesini ziyaret ederek veya size en yakın olan yerel bilet satış noktalarından kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Oyun biletlerini temin edebileceğiniz yerel bilet satış noktaları şöyle açıklandı:

Edmonton’da Kervan Cafe ve Bistro, Tottenham’da Kitabevi, Dalston’da Evin Cafe, Stoke Neington High Street üzerinde bulunan Babel Art House / Cafe ve Restaurant, ile Stoke Newington Church Street üzerinde bulunan Petit Coin Cafe ve Harringay’de Green Lanes üzerinde bulunan Music and Beans Cafe.

2189100cookie-checkHayko Bağdat Salyangoz oyunuyla 24 Mayıs’ta Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.