HDP’den MHP’ye

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçmene ve HDP’ye yönelik sözlerini eleştiren Yüksekdağ, “Bu dönemde kullanılan dil ve yöntemler artık çakaralmaz silahlara dönüşmüştür. MHP eski günlerine özenmesin. Eski çamlar bardak oldu. Eski komandoluk günleri, eski kirli siyasetin maşası olama günleri artık onlar için parlak bir siyasi geleceğin önünü açamaz” dedi.

“BİZE AKP TABANINDAN OY VERDİLER”

Yüksekdağ, “Biz MHP tabanının da vicdanlı davranabileceğini, çözümden yana, kardeşlikten yana bir tutum geliştirebileceğini biliyoruz bunu gördük de. Bize AKP tabanından oy verdiler. AKP’liler oy verdi. AKP yönetiminden il ve ilçe yönetimlerinden değerli kardeşlerimiz partimize katıldı. Hepsinin güveni başımız gözümüzün üstünedir. Onların güvenlerini asla ve asla boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

“BU DÖNEMDE KULLANILAN DİL VE YÖNTEMLER ARTIK ÇAKARALMAZ SİLAHLARA DÖNÜŞMÜŞTÜR”

Yüksekdağ, “Bu dönemde kullanılan dil ve yöntemler artık çakaralmaz (TDK: Basit, ilkel tabanca. İşe yaramayacak durumda olan, bozuk) silahlara dönüşmüştür. Bunun görülmesi lazım” dedi.

“MHP ESKİ GÜNLERİNE ÖZENMESİN ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU”

Yüksekdağ, “MHP eski günlerine özenmesin. Eski çamlar bardak oldu. Eski komandoluk günleri, eski kirli siyasetin maşası olama günleri artık onlar için parlak bir siyasi geleceğin önünü açamaz” dedi.

1460130cookie-checkHDP’den MHP’ye

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.