Helikopter destekli uyuşturucu operasyonu: 40 gözaltı

Gaziosmanpaşa’da uyuşturucu sattıkları iddiasıyla 40 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ilçede uyuşturucu satıcısı oldukları iddiasıyla 50 kişiye yönelik önceden belirlenen 40 adrese operasyon düzenlendi.

Özel harekat polisinin de destek verdiği operasyonda, söz konusu adreslerde özel eğitimli köpeklerle arama gerçekleştirildi. Aramalarda, çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi.

Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde toplanan ekipler şafak vakti konvoylar halinde operasyon yapılacak adreslere doğru yola çıktı. Operasyonu helikopterle havadan destek verildi.

Gözaltına alınan 40 kişi ise sağlık kontrollerinin ardından ifade işlemleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

2238290cookie-checkHelikopter destekli uyuşturucu operasyonu: 40 gözaltı

1 Yorum

  1. Uyuşturucu madde ticareti suçu, cezası ve nitelikli halleri ile ilgili olarak; Uyuşturucu avukatı, Uyuşturucu madde ticareti suçu, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 188. maddesinde düzenlenmiştir. Buna göre, uyuşturucu veya uyarıcı maddeleri ruhsatsız veya ruhsata aykırı olarak imal, ithal veya ihraç eden kişi cezalandırılır. Bu ceza, yirmi yıldan otuz yıla kadar hapis ve yirmibin güne kadar adlî para cezasıdır. Söz konusu suç ile ilgili olarak detaylı bilgiye https://or.av.tr/uyusturucu-madde-ticareti-sucu-ve-cezasi/ adresinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.