Hem sergiyi gezdiler hem de bayramlaştılar

Haringey Belediyesinin himayesinde düzenlenen serginin açılışına Başkonsolos Bahadır Kaleli, Muavin Konsolos Gülcan Ökçün, Kültür ve Turizm Müşaviri İrfan Önal, Büyükelçilik katibi Yavuz Topateş, milletvekili adayı Ayfer Orhan, Haringey Belediyesi Meclis üyesi Nilgün Canver, Muğla Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ile 100’ü aşkın konuk katıldı..

“Kadına Şiddete Son” haftası nedeniyle her konuğa beyaz kurdelenin takıldığı gecenin, bayrama rastlaması nedeniyle konuklar birbirleriyle bayramlaşma fırsatı da buldular.

Açılışı yapan Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli, Kadın Platformu’nun kısa sürede en çok etkinlik yapan kuruluş haline geldiğini belirterek, İKP’nin çalışmalarını övdü.

Haringey Belediyesi Toplum Güvenliğinden Sorumlu Meclis Üyesi Nilgün Canver de, kadına yönelik şiddet olaylarına “dur” demenin, herkesin boynunun borcu olduğunu belirterek, resim kurslarına kendisinin de gidip, çalışmaları yerinde izlediğini söyledi.

IKP Kurucusu ve Proje Sorumlusu Nilgün Yıldırım da katkıda bulunanlara teşekkür ederek İTP’nin çalışmalarına yeni yılda da devam edeceğini söyledi.

827890cookie-checkHem sergiyi gezdiler hem de bayramlaştılar

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.