Her dönemin tetikçileri vardır!

HYeni akit gazetesi Evrensel gazetesinin PKK yanlısı olduğunu iddia ederek Evrenselin kapatılacağını yazmış! Doğrusu buna şaşmadım. Bunlar zaten gazeteci falan da değil, sahibinin sesi ! Gazetecilik kılığına girerek sağa sola tehdit savurmaktalar.

Kendi durumlarına bakmadan had bildirmeye çalışmaktalar. Bunun örneği daha öncede çokça gördük. O yazarların artık dişleri çekildiği için yerlerini yenileri almış! Yenileri türemiş! Bazıları gazeteci kılığındaki insanlar bavullarla belge taşırlardı. Bazıları operasyonları haber verirlerdi. Bunların hepsi yaşandı. Hala da yaşanmaya devam diyor.

İktidarlar vampir gibi sürekli böyle ucuz insanları kendi çıkarları için kullanırlar.Sonra o gazeteciler milatlarını doldurmuş olduğu için silinip giderler. İşin gerçeği bu türden kirli ilişkilerde kullanılanlar, kullanıldıktan sonra tarihin çöp sepetine atılırlar.

Siyasal krizlerin derin yaşandığı ülkelerde ilişkiler de çabuk eskiyor! Her dönem iktidara sahiplerine binecek bir eşek gerekiyor.

Bu memlekette eşek çok olduğu için hiç de zorlanmıyorlar. Bir kaç ilan ya da ihale uğruna kalemlerini kılıç gibi kullanan çokça gazeteci müspette-si bu ülkeden gelip geçti! Bunların dönemleri kapandığı için onlar silinip gittiler. İktidardakiler, yeni araçlara ihtiyaç duydular , yeni tetikçileri piyasaya sürdüler. Bunların hepside işleri bittiğinde tarihin çöplüğünü boylayacaklar. Bu tetikçi gazeteciler kısır döngünün adamları olarak beslenip sonra atılacaklar. Çünkü, bunlar, çıkarcılığın sesi durumuna getirilir! sonrası malum!

Atılan kemik kadar “haber” yazarlar. Yazdıkları haberlerin de haber değeri olmaz. Sahibini sesi olarak ürür dururlar! Bu diyardan bunlar gibi çokcası gelip geçti! Bunlara karşı taviz vermeyenler bedel ödeseler de düzgünce yaşayıp gittiler. İktidar kemikleri üzerinde boğuşanlar şimdi birbirlerini hain olarak suçlayarak hesaplaşır oldular. Yarin bu gazeteci müspettelerine ne diyecekleri hiç bilinmez. Çünkü işin için de çıkar, menfaat var. O menfaatler uyuşmadığında birbirlerini yemeye başlarlar.

Feto çevresi bir dönem iktidarın gözdesi olarak lansa edildi, kullanıldı! Devleti feto’cular şu andaki iktidarla birlikte idare ettiler. Gelinen aşamada onlar birbirlerini yiyorlar. Onlardan geriye sadece yarattıkları o ortaya döktükleri pislikleri kaldı. Bugün bazıları ceza evinde bazıları kaçtılar. Yarın sizler ne yapacaksınız onu düşünün! Kaçacak-mısınız yoksa cezaevi mi tercih edeceksiniz?

Tetikçi gazeteci işi hayli zor! Orhan velinin şiirindeki sokak kedisi ile kasap kedisi arasındaki ilişki gibi her gün kuyruk sallamak da kolay değil! Bu gazeteciler atılan kemiği kadar kuyruk sallayıp, konuşur ama kemiğe de doymazlar! Bir gün gelir sahibini yemeye göz dikerler. O zaman kıyamet kopar! Ondan sonrası asla bilinmez… Bilinen bir şey varsa o da zaman gazetesinin geldiği yer!

Onların üzerine kılıç sallayan yoktu. Bugün onlar da hep kandırılmış olduklarını söylüyorlar.

Nedamet getirerek yeni kemikler arıyorlar.Sakın ha sizde kandırılmış olmayın ey Yeni Akitçiler (!!!) 18 Eylül 2016 Tahir Canan “Akit Gazetesi, ‘PKK sözcüsü Evrensel kapatılıyor’ başlığıyla yaptığı haberde gazetemizin kapatılmasının gündemde olduğunu iddia etti.”

2010340cookie-checkHer dönemin tetikçileri vardır!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.