Her eve bir ‘Hınzır Can’ gerek!

‘Hınzır Can Çevre Dostu’ adıyla Kırmızı Kedi Yayınevi’nden çıkan kitabıyla, zamanın hiperaktif çocuklarını anlatan Cihan Demirci, okul söyleşilerinde gözlemlediği öğrencilerden esinlendiği Hınzır Can karakteriyle, bir kez daha damdan inip aramıza karışıyor.

35 YILA 42 KİTAP SIĞDIRDI

O bir Can’lı yayın! O bir hazır cevap fabrikası!.. O bir zamane fırlaması!.. Adı ‘Hınzır Can’Hınzır Can, usta mizah yazarı ve karikatürist Cihan Demirci’nin yarattığı son karakterlerden biri. 35 yılı bulan yazar-çizerlik macerasında, 19’u çocuk kitabı olmak üzere 42 kitaba imza atan Cihan Demirci’nin söyleşiler, imza günleri ve atölye çalışmaları için gittiği okularda gözlemlediği öğrencilerden esinlenerek yarattığı Hınzır Can karakterinin en büyük özelliği çevre dostu olması.

HINZIR CAN, ÇEVRE BİLİNCİNE KATKI SUNACAK

Son yıllarda ülkemizin gündeminden hiç düşmeyen çevre sorunlarına karşı kendince çözümler üreten Hınzır Can, adını verdiği ‘Hınzır Can Çevre Dostu’ kitabıyla, ülkemizde bir türlü oluşmayan çevre bilincine, küçük bir katkı sunabilmek için yakın çevrenizde dolanıp duruyor.

GÜNÜMÜZÜ YAKALAYAN MİZAH USTASI

Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayınlanan 128 sayfalık kitabın iç resimlemeleri ve kapak resmine de imzasını atan Cihan Demirci, ince gözlem gücüne dayalı coşkulu, duyarlı ve günümüz çocuklarını yakalayan mizah anlayışıyla bugünün çocuğunun çevre ile dostluk kurabilme çabalarından renkli, eğlenceli ve düşündüren kesitler sunuyor.

ÇOCUKSU DUYARLILIĞINI YİTİRMEMİŞ OLANLARA

Damdaki Mizahçı olarak da anılan Cihan Demirci, “Hınzır Can Çevre Dostu” kitabıyla sadece bugünün kıpır kıpır zekalı hiper güç kaynağı çocuklarına değil, içindeki çocuğu henüz yitirmemiş, çocuksu bir duyarlılık taşıyan büyüklerin de keyifle bir solukta okuyabileceği bir seçenek sunuyor.

719020cookie-checkHer eve bir ‘Hınzır Can’ gerek!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.