Herkes onu arıyor!

Sanatçının otomobili plakası sökülmüş olarak kent dışında terk edilmiş durumda bulununca, diğer kanıtlarla beraber bu sonuca ulaşan polis Debbie’nin ABD’de her yerde aranması için duyuruda bulundu.

Daha önce Washington Red Skins Amerikan futbol takımının amigo kızı olarak şöhret yapan, son zamanlarda ise Las Vegas’da özel şovlara çıkan Debbie en son olarak erkek arkadaşının evinden çıkarken görülmüştü. 12 Aralık günü son olarak birlikte görüldüğü sevgilisi rapçi Jason Griffith’in olayla ilgisi olmadığını anlayan polis başka ipuçları peşinde dolaşıyor.

Bu arada kayıp sanatçının eşkâli de basına verildi ve bunun üzerine herkes onu aramaya kalkıştı. Polis, Latin kökenli olup 175 boyunda, 56 kilo ağırlığında, kahverengi saçlı ve ela gözlü Debbie’nin fotoğraflarını da basına dağıttı. Bu fotoğraflarla yetinmeyen Amerikan basını ise dansçının bugüne kadar yayınlanmış tüm görsellerini arka arkaya kullanmaya başladı. Bu hizmetin sanatçının bulunmasına yararlı olacağını düşünen Amerikan basını olayı şimdilik magazin düzeyine indirmeyip polisiye seviyesinde tutuyor.

1517430cookie-checkHerkes onu arıyor!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.