Hükümet, Gür’ün düğünündeydi…

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılan düğünde, TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan erkek tarafının, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile Devlet Bakanı Ali Babacan da kız tarafının nikah şahidi oldu.


Düğünün yapıldığı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi etrafında polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Arınç, Erdoğan ve bakanlar gelene kadar düğünün yapıldığı Rumeli Salonu önündeki yol araç trafiğine kapatıldı. Düğün için gönderilen çelenk ve çiçekler güvenlik gerekçesi ile dışarıya konuldu. Basın mensupları salona alınmazken, kendileri için dışarıda oluşturulan kısımdan görüntü alabildi.


Düğün sahibi olarak Devlet Bakanı Ali Babacan ile eşi Zeynep Babacan, Ramsey Giyim’in sahibi Remzi Gür ile eşi Nevin Gür, davetlileri kapıda karşıladı. Kalabalık bir AK Partili grubu ve Londra’dan giden işadamlarının da konuklar arasında yer aldığı gözlendiği.


Düğün için bin 500 davetiyenin basıldığı öğrenildi. Konuklara yemek ikram edilen düğünde Emel Sayın, Ahmet Özhan ve Mustafa Keser de davetlilere müzik ziyafeti verdi. Ünlü sanatçı Adnan Şenses ile damat Gür’ün askerlik arkadaşı olan sanatçı Kubat da düğüne katıldı.


Damat Ömer Gür’ün halen İngiltere’de moda eğitimi gördüğü, Gelin Didem Yurter’in ise Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi mezunu olduğu öğrenildi. 

1018360cookie-checkHükümet, Gür’ün düğünündeydi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.