Hoşçakal KKTC

KKTC’de 12 yıllık maceramın sonuna geldim. Bu güzel ülkenin gelecekte çok daha yaşanılabilir olması, özgür ve bağımsız olarak güçlenmeye devam etmesi dileğiyle bütün dostlara hoşça kalın demek istiyorum.

KKTC’de 12 yıl boyunca Kıbrıs Türklerinin özgürlük ve bağımsızlığını savundum. Bu düşüncelerim nedeniyle bazılarından haksız tepkiler aldım. İyi niyetten uzak odakların talimatlarıyla iftiralara uğradım. Hakkımda açılan uyduruk davaları kazandığım halde kaybetmişim gibi karalanmaya çalıştılar. KKTC’ye nasıl tertemiz geldiysem, aynı biçimde gitmek şerefine ulaştığım için içim rahattır. Kötülüğün mumu erken söner.

Bu ülkenin cesur yürekli evlatlarına seslenmek istiyorum : Ülkenizin bağımsızlığı ve egemenliğinden asla ödün vermeyin. Dünyada devlet olamayıp çok büyük acılar çeken ulusların düştüğü durumları sakın unutmayın. Filistinlilerin yaşadığı acıları aklınızda tutun. Anavatan Türkiye’nin karşılıksız yardımları ve desteğinin değerini bilin. Oyunlara gelmeyin. Kıbrıs adasında Türk varlığını yok etmek isteyen Rum-Yunan oyunlarına ve Enosis’cilerin emellerine karşı her bir Kıbrıs Türk gencini aydınlatın, tarihinizi unutmayın. Eğer yanlış yolda olan bazı gençlerimiz olursa, onların bu yanlış yoldan dönmeleri için elinizden gelen bütün çabayı gösterin. Kıbrıs Türkleri, birlik ve bütünlük içinde oldukları sürece kötü niyetlilerin emellerine alet olmayacak kadar büyük bir yüreğe sahiptir. Yüreklerinizi bileştirin, büyük bir ulus olduğunuzu gösterin.

Kıbrıs Türklerinin kendi ülkelerinde bağımsız ve özgür varlığını sürdürmesi gerektiğini savunduğum için bazıları tarafından hedef tahtasına konulduğumu biliyorum. Bu çevrelerden bu yazıyı okuyacaklara da bir çift sözüm var. Kendi ülkenizi kendiniz yönetin. Rumlara yama olarak, AB hayalleri peşinde köleliğe razı olarak gideceğiniz yer, pişmanlık ve gelecek kuşakların köleliğidir. Bu ülkede herkese yetecek kadar kaynak, makam ve mevki vardır. Birbirinizle kavga içinde olacağınıza, ülkenize ve halkınıza hizmet edin. Haksız ve yersiz eleştirilerinize karşın, hakkım varsa hepinize helal olsun diyorum.

Cesur yürekli Kıbrıs Türklerine son sözüm şudur : Özgür ve bağımsız kalma iradelerine sahip oldukları sürece bu güzel topraklarda ilelebet mutlu ve huzurlu yaşayacağınızdan hiçbir şüphem yoktur. Kıbrıs adasında Türk varlığı, bütün kirli oyunlara karşı sonsuza kadar yaşamaya devam edecektir. Bu gerçeğin bilinciyle hareket eden Kıbrıs Türklerini bütün içtenliğimle kucaklıyorum.

Hoşça kal KKTC. Cesur ve inançlı mücadelenizde uzaklardan yanınızda olmaya devam edeceğim.

673360cookie-checkHoşçakal KKTC

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.