Horoz ölür, gözü çöplükte kalırmış…

Televizyon dizileriyle meşhur olan Meksika asıllı Amerikan film aktristi Eva Longoria’yı yüksek lisans derecesi aldığı diploma törenini fırsat bilip ilk kutlayan eski Başkan Bill Clinton oldu. Clinton, gün gelir lazım olur diye Longoria’ya methiye düzen bir mesaj gönderdi.

Mesajında ¨Öğrenme aşkıyla yanıp tutuşarak herkese örnek olduğunuz için ve ayrıca Clinton-Obama kampanyasını desteklediğiniz için teşekkür borçluyum,¨ dedi. Eva, Clinton’ın sürdürdüğü Barrack Obama seçim kampanyasına destek olmuştu. Eva Longoria birçok film ve dizide rol aldıktan sonra en büyük sükseyi Desperate Housewife-Çaresiz Kadınlar adlı dizide ateşli bir Latino dilberi olarak rol üstlenince kazandı.

38 yaşında Kaliforniya Devlet Üniversitesi’nden Chicano diye adlandırılan Meksika yerlileri üzerine araştırma yaparak mastır derecesi alan Eva’yı sadece Clinton değil Hollywood’un meşhurları da kutlamaktan geri kalmadı. Ancak Bill Clinton’ın fırsat bu fırsat diye Eva’ya hemen tebrik göndermesi, ¨Horoz ölür ama gözü çöplükte kalır¨ diye adlandırılan deyişe uydu.

1550970cookie-checkHoroz ölür, gözü çöplükte kalırmış…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.