Howard’tan Türk aday Hürer’e destek

Muhafazakar (Conservative) Parti lideri Michael Howard, Hackney bölgesini ziyarette bulundu. Howard, partisinin milletvekili adayları Ertan Hürer ve John Moss’la, Arden


Bölgesi Sakinleri Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı Audrey Villas’la bir süre görüşen Howard, milletvekili adayları için destek istedi.


Villas, bölge sakinlerinin uyuşturucu kullanımının artması ve özellikle gece saatlerinde sıkça görülmeye başlayan anti- sosyal davranışlarından rahatsız olduklarını dile getirdi.


İktidara gelmeleri halinde “toplum güvenliği konusunda radikal adımlar atacaklarını” belirten Michael Howard ise, artan suç oranlarının mevcut iktidarın güvenlik konusuna yeteri önemi göstermediklerini ortaya koyduğunu savundu.


Seçilmeleri Parti lideri Michael Howard, Hackney bölgesini ziyaret etti. Yılda 5 bin yeni polis alacaklarını da taahüt ettiklerini vurgulayan Muhafazakar Parti lideri, sokakların daha güvenli hale gelmesine öncelik vereceklerini yineledi.


Hackney North ve Stoke Newington bölgesi milletvekili adayı Kıbrıslı Türk Ertan Hürer, Uyuşturucu ile ilintili suçların yanısıra cinsel taciz olaylarınında 2000 yılından bu yana yüzde 13 arttığını dile getirerek, bu konuda daha köklü çözümler sağlanması gerektiğini söyledi. 

779710cookie-checkHoward’tan Türk aday Hürer’e destek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.