“Hırsızdan mal almak suça ortaklıktır”

Polis bölgedeki çalışmalarını “Siz dediniz Biz yaptık! -‘You Said, We Did!” başlıklı bir broşürde yayımladı. İngilizce olan broşürlerin ayrıca Fransızca, Arapça ve Türkçe olarak da basıldığı belirtildi.

Polisin açıklamasına göre 3 Kasım günü Hornsey’de yapılan aramalarda gözaltına alınanlar arasında sokaktan geçenleri rahatsız eden anti-sosyal davranıştakiler, evinde haşhaş yetiştirenler, uyuşturucu parası için çaldığı malları satmaya çalışanlar ve evinde hırsızlık mal bulunanlar yer aldı. Polis bazı sanıkların Islington, Hackney, Haringey ve Enfield bölgesindeki ateşli silahları kullananlar arasında olup olmadığının araştırıldığını da açıkladı.

Ayrıca Finsbury Park bölgesindeki Blackstock Road’daki 5 evi basan polis uyuşturucu ve hırsızlık mallar buldu. Sanıkların merkez olarak kullandıkları bir café de kapatıldı. Ayrıca bölgede kadınlara tacizde bulunan bir grup erkek de gözaltına alınanlar arasında olduğu belirtildi.

Bölgedeki operasyonlarda gözaltına alınan sanık sayısının 11’e ulaştığını vurgulayan polis Islington’da huzur ortamının sürmesi için bölge sakinlerinin şikayetlerini çekinmeden 07785 741463’i aramalarını ya da www.met.police.uk/islington internet adresinden kendilerine ulaşmalarını istedi.

826030cookie-check“Hırsızdan mal almak suça ortaklıktır”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.