Hırsızlık suçundan hapislik oldular

Saldırı ve hırsızlık gerekçesiyle hakim karşısına çıkarılan Doğan Taşkıran altı yıl, Sinan Aygün ise dört yıl hapis cezası aldı.

21 Kasım 2008 Cuma günü saat 16.00 sularında meydana gelen olayda, restoranlara et ürünleri dağıtan bir şirketin 58 yaşındaki müdürü, Palmerston Road’da günlük alacaklarını tahsil ettiği sırada Taşkıran ve Aygün tarafından saldırıya uğradı. Odun parçası ile saldıran hırsızlar nakit ve çeklerden oluşan 14 bin sterlini alarak olay yerinden uzaklaştılar.

Kurbanı kesik ve morluklar içerisinde bırakıp, Myddleton Road’a doğru kaçan şüpheliler görgü tanıklarının ihbarı üzerine yakayı ele verdiler. İhbar üzerine şüphelilerin ikamet ettiği bölgeye giden polis, araç içerisinde Sinan Aygün’ü yaklaşık 2 bin sterlin nakit para ile yakaladı.

Aygün’ün kullandığı araçtan yola çıkarak deliller arayan polis, iki sigara izmariti üstünde inceleme başlattı ve DNA örnekleri sonucunda Doğan Taşkıran’ın da suç ortağı olduğunu ortaya çıkardı.

12 Şubat 2009 tarihinde polis tarafından yaklanan Taşkıran kefaletle serbest bırakılan Taşkıran, olay esnasında kullanılan odun parçasında parmak izlerinin bulunması üzerine 17 Mart 2009 tarihinde yeniden tutuklandı. (Londra Gazete)

823470cookie-checkHırsızlık suçundan hapislik oldular

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.