Hüseyin Çağlayan, Paris Moda Haftası’ndaydı

Hüseyin Çağlayan 2010 – 11 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nu Paris Moda Haftası’nda tanıttı. Çağlayan’ın “Mirage” adını verdiği koleksiyon, maskülen çizgilerin, siyah, gri, kırmızı ve bej renklerin ağırlıkta yer aldı.

Hüseyin Çağlayan defileden sonra koleksiyonun fikrinin bir yolculuktan çıktığını ve bu yolculuğun kendi ‘sürreal yolculuğu’ olduğunu söyledi.

Çağlayan şunları söyledi:

“Bu yolculuk New York’tan Los Angeles’a uzanıyor. Kısa kısa yolculuklar yaptım. Yolda hissedilenler bir serap gibiydi. O yüzden şova ‘Mirage’, yani serap adını verdim. Yolculukta yaşadıklarını koleksyionuma yansıttım, başka bir dünyaya bakarcasına hayal dünyamda gezdim. Defilenin başında gördünüz baskı, yolculuğum sırasında devam eden maceramla çeşitleniyor. Meksika sınırına yaklaştığımızda yakalandığımız fırtınayı da bu gösteriye yansıttım, daha sonra Holywood’a yaptğım sürreal atıfla gösteriyi tamamladım.”

Çağlayan defilesini görsel ve ses efektleriyle sundu. Yüzleri örtülü mankenler fırtınaları, Swarovski taşlı giysiler, yolculuk gecelerinde patlayan ışıkları, fırfırlı kapişon giyen modeller ise eski Hollywood yıldızlarını sembolize etti.

830240cookie-checkHüseyin Çağlayan, Paris Moda Haftası’ndaydı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.