Hulki Cevizoğlu konferans verecek

Televizyonda Ceviz Kabuğu programının yapımcısı Cevizoğlu 1 Ekim günü saat 15-17.45 arasında ”  9-15 Shacklewell Lane, E8 2DA” adresindeki Atatürk Kültür Merkezi’nde Genisletilmis Ortadogu Projesi ve Türkiye’ye Biçilen Rol’ başlıklı bir konferans vereceğu açıklandı.  


İADD Başkanı Nilgün Atalay Ergök’ün yaptığı açıklama aynen şöyle:


“Değerli üyeler, dostlar,


1994 yılından beri TV ekranlarının en başarılı, en ciddi ve en çok ödül kazanan tartışma programı olan Ceviz Kabuğu programının yapımcısı deneyimli, cesur gazeteci, yazar Hulki Cevizoğlu 01 Ekim 2006 Pazar günü Atatürk Kültür Merkezinde “Genişletilmiş Ortadoğu Projesi ve Türkiye’ye Biçilen Rol” isimli bir konferans verecektir. Konferans saat 15.00’de başlayacak 17.45’e kadar sürecektir. Misafirlerimizin konferans saatine özen göstermeleri önemle rica olunur. Bazı üyelerin ve misafirlerin oruçlu olacağı gözönünde bulundurularak konferans saat 17.45’de sonlandırılacaktır.


Genişletilmiş Ortadoğu Projesi (GOP) bağlamında İsrail ve ABD’nin güvenliği için Lübnan’a asker gönderme, irticai faaliyetlerdeki ürkütücü artış, Çarşamba olayı, bağımsızlığımıza, laik düzenimize yapılan saldırılar, ABD Silahlı Kuvvetler Dergisinde yayınlanan Türkiye ve Ortadoğu haritaları ile AB Bekleme Salonunda ayrıştırılmaya, çözülmeye, direnci kırılmaya, Kıbrıs’tan kopartılmaya, soykırımcı ilan edilmeye çalışılan, adım adım yeni Sevr’e itilen, Türklük, şehitlik, gazılık sıfatları gibi en kutsal değerleri tartışılmaya açılan ülkemiz. Bütün bu sorunların tartışıldığı konferansta iç ve dış kuşatma altında ateş çemberi içinde bulunan ülkemizi bu kuşatmadan kurtarmanın yolları aranacaktir. Konferansın ikinci bölümü soru-cevap şeklinde olacaktir. Sn. Cevizoğlu’nun sık sık yinelediği gibi ‘Soru sormak meydan okumaktır’. Gelin, meydan okumaya soru sorarak başlayalım.


TV Klasiği Ceviz Kabuğu programı ile Kanal Türk ekranlarında gündem yaratmaya devam eden Hulki Cevizoğlu ilkeli, düzeyli, eğitici, ciddi programı ile her ortamda ve herşeye rağmen doğrulardan ödün vermeden ulusal çıkarlarımızı savunmuş, aydın gazeteci, yazar kimliğinin gereklerini yerine getirerek halkımızı uyarma ve uyandırma görevini en iyi şekilde yapmış dolayısıyla Ceviz Kabuğu programı ile sayısız ödül kazanmış ve Türk halkının kalbinde haklı bir yer edinmiştir. Hulki Cevizoğlu yurt genelinde de bilhassa üniversitelerimizde sürekli konferanslar vererek Türk gençliğinin bilinçlenmesine önemli katkıda bulunmaktadır. İngiltere’ ilk defa konferans verecek olan Sn. Cevizoğlü’nun konferansına tüm üyelerimizin katılmasını ve bu duyuruyu dostlarına da ileterek onların da katılmasını sağlamaları önemle rica olunur.


Ayrıca, konferans sonrası Sn. Hulki Cevizoğlu onuruna Sofra Restoran’ın Covent Garden şubesinde bir yemek verilecektir. Yemek programı saat 18.30’da başlayacaktir. Soğuk, sıcak mezeler, ana yemek, tatlı ve içecek dahil ücreti kişi başı 25 Sterlindir. Sn Hulki Cevizoğlu ile sohbete devam etme olanağını bulacağımız bu yemeğe katılmak isteyen üyelerimizin beni veya Başkan Yardımcımız Jale Özer’i arayarak yer ayırmaları rica olunur.”

794620cookie-checkHulki Cevizoğlu konferans verecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.