Hz.İsa’ya teşekkür etmesi istendi…

Oklahoma’da meydana gelen şiddetli hortum kasırgasından canlı yayın yapan CNN TV’nin ünlü sunucusu Wolf Blitzer, kazazadelerden kucağında bebeğiyle bekleşen bir anneye, ¨Hayatta kaldığınız için İsa Peygambere teşekkür ediyor musun? ¨ diye gazetecilik kurallarına uymayan bir soru sordu, karşılığında ise, ¨Ben ateistim, nesine teşekkür edeyim, bu bir doğa olayıydı, bizi sıyırdı geçti!¨ diye nâkıs ama nezaketle bir cevap aldı.

Oklahoma’nın Moore kasabasını yıkıp geçen felaketin ardından bölgeye demir atan CNN muhabirleri, kameramanlar ve teknik ekip her enkazın altından haber çıkartmak için elinden geleni yapıyor. 24 saat canlı yayına kalkışan CNN’nin ünlü sunucusu Wolf Blitzer de bu amaçla oradaydı ve enkazı kalmış bir evin yanlış kapısını çaldı.

¨Kurtulduğunuz için Lord-İsa Hazretleri tarafından kutsanmış olmalısınız, kocanız ve bebeğiniz de kutsanmış ki sizi son dakikada İsa Peygamber son dakika kararı verip kurtardı¨ gibi bir gazetecilik dışı gevezelik eden soru sordu, karşılığındaysa kucağındaki 18 aylık çocuğuyla dikilen Bayan Rebecca Vitsmon’dan şöyle bir cevap aldı: ¨Ben ve kocam ateistiz, bu tür kutsanmalara inanmıyoruz, hayatlarını yitirenlerin kutsanmamış olmasına anlam veremediğim gibi böyle bir soruya da cevap vermem.¨

1550820cookie-checkHz.İsa’ya teşekkür etmesi istendi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.