İşçi Filmleri 4’ncü kez Londra’da

Londra Uluslararası İşçi Filmleri Festivali dördüncüsünü gerçekleştirmek için bir toplantı ile çalışmalarını başlattı. 15-16 Haziran tarihlerinde başlayacak olan emeğin filmlerini izleyicilerle buluşturacak festival, Londra’da yaşayan yerli ve göçmen tüm emekçilere hitap ediyor.

Gelenekselleşme yolunda hızla ilerleyen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, Türkiye’de sekizinci yılına girerken, Londra’da dördüncü yılı için hazırlıklarına başladı.

İngiltere’de yaşayan Türk ve Kürt göçmen toplumlarının öncülük ettiği festivalin bu ülkede yaşayan tüm yerli ve göçmen toplumlarına ulaşma hedefine uygun olarak bazı İngiliz kurumlar da geçen yıldan itibaren organizasyon içinde yer alarak festival çalışmasını büyütüyor. Festival bu yıl da Avrupa Demokratik Kadın Hareketi, Sosyalist Kadınlar Birliği, Roj Kadın Vakfı, Halkevi, Yüz Çiçek Açsın Kültür Merkezi, Kürt Toplum Merkezi, Reel News, Göçmen İşçiler Kültür Derneği, Türk Eğitim Birliği, Özgür Roni Gençlik Meclisi, Young Struggle, Hackney TUC ve gönüllüler tarafından düzenleniyor.

Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında, emekçilerin yaşamlarını ve mücadele deneyimlerini izleyicilerle buluşturmayı ve ülkemizde işçi filmi üretimini özendirmeyi amaçlayan festivalde filmler ücretsiz olarak izleyicilerle buluşacak. Festivalin son günü İngiltere’de hazırlanmış kısa filmler de gösterilecek.

Festivalimiz her türlü emek ve destek vermek isteyen tüm gönüllülere ve kurumlara açıktır.

Festivalle ilgili tüm bilgilere, görsellere ve yüksek çözünürlüklü tanıtım videolarına www.iff.org.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Ayrıntılı bilgi ve iletişim için:

Telefon: 07794602158- 07584067630
E-posta: [email protected]
Facebook sayfası: LONDRA ULUSLARARASI ISCI FILMLERI FESTIVALI

846520cookie-checkİşçi Filmleri 4’ncü kez Londra’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.