İAKM-CEMEVİ yeni yönetimini arıyor

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin (İAKM-Cemevi) 26 Ocak 2020 Pazar günü yapılacak 23. Dönem Olağan Kongresi’nde başkanlığa aday olan Zeynel Akdoğan, kurumun Wood Green’deki merkezinde düzenlediği basın toplantısında, yönetim listesinde yer alan aday arkadaşlarıyla birlikte hedeflerini anlattı. Mevcut yönetimin oy birliğiyle desteğini alan aday olarak göreve talip olduğunu söyleyen Akdoğan, “Yol’a hizmet noktasında Hakk yardımcımız, Hızır yoldaşımız olsun” temennisinde bulundu.

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin (İAKM-Cemevi) 26 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek 23. Dönem Kongresi’nde başkanlığa aday olan Zeynel Akdoğan, düzenlediği basın toplantısıyla ekibinde yer alan isimleri tanıttı ve adaylık gerekçesini anlattı.

Salı akşamı İAKM-Cemevi’nin Wood Green’deki merkezinde yönetim listesindeki çalışma arkadaşlarıyla birlikte düzenlediği toplantıda, 21. dönem ile mevcut 22. dönem İAKM-Cemevi Yönetim Kurulu’nda bütçe sorumlusu olarak hizmet ettiğini hatırlatan Akdoğan, mevcut İAKM-Cemevi yönetiminin oy birliğiyle belirlediği aday olarak göreve talip olduğunu bildirdi.

zeynel_akdoganBasın toplantısındaki konuşmasında İngiltere’de yaşayan Alevilerin inanç ve sosyal hayatında İAKM ve Cemevi’nin çok önemli bir yeri olduğunu ifade eden Akdoğan, kongrede seçilmeleri halinde öncelikli hedeflerinin Cemevi’nde tam kurumsallaşmayı sağlayarak, İngiltere’de yaşayan bütün Alevileri tek yürek halinde bir araya getirmek olacağını vurguladı.

İAKM ve Cemevi’nin yeni dönem başkan adayı Zeynel Akdoğan, Cemevi’nin kuruluşundan itibaren gerek kurucu heyette ve gerekse bugüne dek kurumun yönetiminde görev alan; maddi ve manevi destekleriyle Cemevi’ni bulunduğu noktaya taşıyan bütün canlara çok büyük ve derin minnet duyduklarını kaydetti.

Son iki dönem İAKM-Cemevi yönetimindeki görevi sırasında kurumun ihtiyaçları ile Alevilerin istek ve beklentilerini daha yakından tanıma ve tespit etme fırsatı bulduğunu söyleyen başkan adayı Zeynel Akdoğan, geçmişte ve halihazırdaki Cemevi yönetimi ile çeşitli köy ve yöre derneklerinin yönetiminde bulunmuş çalışkan bir ekiple kurumu daha da büyütecekleri sözünü verdi.

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nin 26 Ocak 2020, Pazar günü yapılacak 23. Dönem Olağan Kongresi’ne bütün üyeleri ve Alevileri davet eden başkan adayı Akdoğan, “Yol’a hizmet noktasında Hakk yardımcımız, Hızır yoldaşımız olsun” temennisiyle sözlerini noktaladı.

Daha sonra 23. Dönem İAKM-Cemevi yönetiminde Zeynel Akdoğan’ın listesinden göreve talip olan adaylar kısaca kendilerini tanıtarak, yeni dönemde seçilmeleri halinde canla başla ‘Yol’a hizmet için çalışacaklarını vurguladılar.

İAKM-Cemevi başkan adayı Zeynel Akdoğan’ın 23. dönem yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor: Hüseyin Keskin, Rıza Kulak, Kazım Yıldırım, Hüseyin Kaplan, Murat Bektaş, Sevgi Sarıtaş, Eylem Yürük, Dilber İmrek, Dilek Gerçek, Dilber Temiz, Ali Arslan, Eda Özdemir, Filiz Koç, Süleyman Topal, Seda Al, Naciye Gümüş, Mustafa Tatar, İbrahim Has, Uğur Boran, Ali Arslan, Güler Yirik, Saniye Uyan ve Turan Yücebağ. (HABER GAZETESİ)

2376100cookie-checkİAKM-CEMEVİ yeni yönetimini arıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.