İAKM-Cemevi’nde otizm toplantısı

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi (İAKM-Cemevi) yaptığı çağrıda 25 Ocak Cumartesi günü saat 14’te yapılacak olan Otizm ve Tedavi Yöntemleri Atölyesi’ne bütün toplumu davet etti.

İAKM-Cemevi’nin19 Clarendon Road Hornsey N8 0DD” adresindeki dergahında ücretsiz izlenebilecek etkinlikte Uygulamalı Davranış Uzmanı Canan Winter ve Uygulamalı Davranış Eğitimcisi Döne Şahin konuşmacı olarak yer alacak. Konuşmacılar otizm ve en gelişkin tedavi yöntemlerini anlatacek ve ailelerden gelen soruları da yanıtlayacaklar.

Kürt sanatçı Suna Alan sosyal medyaran şu paylaşımı yaptı:

“Merhaba, şarkı öğretirken otizmli çok sayıda Türkiyeli güzeller güzeli çocuğa denk geldim. Özellikle kimi anne ve babaların otizmli çocuklarından ‘utandıklarını’ görmek çok üzdü beni. Birebir dahil olduğum ve çok önemsediğim bu konuya dair değerli Canan Winter ve Döne şahin hocalarım bizleri bilgilendirecekler. Londra’da Türkiyeli toplum içinde çocuğu otizmli olan ailelerimiz lütfen gelin!

Hocalarımıza danışabilecek, sorular sorabileceğiz. Diğer ailelerin deneyimlerini öğrenecek ve paylaşacağız. Gelebilecek anne ve babalar lütfen bana özelden mesaj da atabilirsiniz. Çok memnun olurum. Sevgilerimle…”

2378890cookie-checkİAKM-Cemevi’nde otizm toplantısı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.