Çiğdem sesiyle 3 gece büyüledi

Çiğdem Aslan, 11, 12 ve 13 Ekim akşamı saat 20’de “Gillett Square, N16 8AZ” adresindeki caz klübü Vortex’de verdiği konseri farklı kültürlerden kalabalık bir müziksever izledi.
Tanıtım konserlerine Londra’nın tanınmış jazz mekanlarıdan Vortex Jaz Club’da başlayan sanatçıya müzisyen arkadaşları Nikos Baimpas, Pavlos Melas, Pavlos Carvalho, Michailis Kouloumis, Meg Hamilton, Susi Evans, Tahir Palali, Paul Moylan, Guy Schalom, Cahit Baylav, Phillipos Demetriou ve Michalis Cholevas eşlik etti. Ayrıca Phillip Arditti de hikayeler anlattı.

Aslan duygularını şöyle aktardı:

“İlk solo albümüm Mortissa’yı uzun bir kayıt döneminden sonra dinleyiciyle paylaşmak çok heyecan verici. Şu ana kadar gelen tepkiler çok olumlu ve cesaretlendirici. Avrupa ve Amerika’daki müzik eleştirmenlerinden tam not alması sevindirici. Ayrıca Avrupa’daki dünya müziği listelerine de ilk 10’dan giriş yaptı. Türkiye’de de çok yakında Sony Müzik etiketiyle çıkacak.”

“Birbirinden değerli ve alanlarında usta bu müzisyenlerle çalışmak yaptığım işi daha da keyifli ve anlamlı yapıyor” diyen Aslan, “Farklı özgeçmişlere sahip, sözde düşman olan toplumlardan müzisyenler olarak, gerçek düşmana taş çıkartacak kadar keyifle müzik yapıyoruz” diye devam etti…

849240cookie-checkÇiğdem sesiyle 3 gece büyüledi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.