İmamoğlu’ndan sanatçılara: Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz

YSK kararı sonrasında çok sayıda sanatçı Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. AKP kanadından ise ‘haddinizi bileceksiniz’ çıkışı ve fişlemeler geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı.

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. AKP kanadından ise ‘haddinizi bileceksiniz’ çıkışı ve fişlemeler geldi. İmamoğlu bu baskılar üzerine yeni bir açıklama daha yaptı. İmamoğlu, “Haddini bilmesi gereken bizleriz, siyasiler” dedi.

İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” şekilnde konuştu.

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından Ekrem İmamoğlu’nun çağrısına birçok sanatçı destek verdi. İmamoğlu, yaptığı son açıklamada, “Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen” dedi. DUVAR

İMAMOĞLU KKTCE’DE

Öte yandan İmamoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi.

İmamoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile buluştu.Görüşmeyi Twitter’dan paylaşan Ekrem İmamoğlu, misafirliğinden ötürü Mustafa Akıncı’ya teşekkür etti.

İmamoğlu, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı ve saygıdeğer eşi Meral Hanım’a misafirperverlikleri için teşekkür ederim. 2 yıl yaşadığım KKTC’de ilgisini ve sevgisini gösteren herkese yürek dolusu sevgiler” dedi.

2297210cookie-checkİmamoğlu’ndan sanatçılara: Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.