Şimdi “parti rock” zamanı

Türkiye’nin ilk yabancı müzik istasyonu Metro FM’in Hot Chart 40 listesinde haftalarca bir numarada yer alan, 2006 yılından bu yana tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlatan ve “parti rock” olarak ifade ettikleri tarzları ile milyonların hayranlığını kazanan grup, UNILIFE organizasyonu ile 6 Ekim akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park’ta ve 7 Ekim akşamı İzmir Arena’da sahne alacak.

Performansları ile fark yaratan ve renkli dans videoları ile shuffling dansının da akımını başlatan çılgın grup bugüne kadar yaptıkları için “Bunlar daha başlangıç, biz müzik tasarımcılarıyız” diyor ve daha hareketli ve daha renkli partilerin müjdesini veriyor.

Tüm dünyanın ekranlara kilitlendiği ödül törenlerindeki eşsiz performansları ile hafızalara kazınan, dünya starları ile ortak projelere imza atan REDFOO & PARTY ROCK CREW, David Guetta ile yaptıkları parti şovları ile uzun süre kendilerinden söz ettirdiler. Amerika Müzik Ödülleri’nde Justin Bieber ile olan performanslarıyla uzun süre konuşulurken, 2012 Superbowl’da Redfoo’nun Madonna’yı omuzlarında taşıyıp dans ettiği görüntüleri ise müzik tarihinde hafızalardan silinmeyecek şovlar arasına yerleşti. 6 Ekim’de METRO FM, Habertürk, Bloomberg HT, 46 dergisi, Blue Jean ve Qubbe İstanbul’in katkılarıyla Istanbul Küçükçiftlik Park’ta & 7 Ekim 2012’de METRO FM, Habertürk, Bloomberg HT, 46 dergisi, Blue Jean ve Hilton İzmir’in katkılarıyla İzmir Arena’da sürprizlerle dolu partilerini kaçırmamak için şimdiden yerinizi ayırtın!

Yüzmilyonlarca müziksever tarafından tıklama rekorları kıran “I’m sexy & I know it” , “Shots” , “Party Rock Anthem” , “Sorry For Party Rocking” ve daha bir çok şarkıyı nefes kesen şovlarla canlı dinlemeye hazır olun! Fiyatları Standart 98TL, Sahne önü 300TL, Deluxe 400TL olan İstanbul ve Standart 67TL, Sahne önü 132 TL, Deluxe Lounge 195.00 TL olan İzmir etkinliklerinin biletleri Biletix’te ! Ayrıca 5 Ekim’de Valentin’de LMFAO -Shuffling VIP Party Redfoo Dj Set & Party Crew Show …. LMFAO’nun İstanbul Küçükçiftlik Park’taki büyük canlı konserinin bir gün öncesinde, Redfoo parti severler için DJ setinin başına geçecek. Party Crew de onu yalnız bırakmayacak ve her gün partilemek isteyenler için eğlence 5 Ekim’de Maslak Sheraton Otel’in 3. katında yer alan Valentin’de

718520cookie-checkŞimdi “parti rock” zamanı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.