İnce’den Erdoğan’a rest: Daniskasını yaparım!

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kürsüye çıktı ve cumhurbaşkanı adayı olarak ilk açıklamasını yaptı.

İNCE’NİN KONUŞMASI ŞÖYLE:

“Hep söylediniz parti başkanından cumhurbşakanı olmaz bunu hep söylediniz ben de bu görüşünüze hep katıldım. 24 Haziran’da allahın izni ile cumhurbaşkanı olacağım. Sadece CHP’lilerin değil 80 milyonun herkesin cumhurbaşkanı olacağım. Onun için 15 yaşında 79 ara seçimlerinde sokaklara afiş asmaya çıkmış ve 39 yıl CHP’nin roketini taşımış biri olarak ben tarafsız bir Cumhurbaşkanı olacağım

2 insan 2 parti başkanı beraber yola çıkmışlar beraber parti kurmuşlar. Gelmişi başbakanlığı sana vermiş sonra bir gün Cumhurbaşknı adayı olmak istediğinde Genel Kurmay Başkanı’nı helikopterle indirmişsin. Bu bir lider kardeşim dediği birine sonunda iş kendine geldiğinde yaptığına bak. Diğer tarafta bir başka aday var karşısına çıkmış 2 kene aday olmuş. ELeştirmiş ama sonra demiş ki çocuklarımızın geleceği için ülkenin selameti için aday olmuş olabilir. şimdi size soruyorum kardeşim dediğin adamı evine heliokopter gönderenden bu millete fayda gelmez. Bize iyi bak kim kendini düşünüyor kim milletini düşünüyor.”

İncenin vurguladığı bazı başlıklar da şöyle:

– 24 Haziran’da fetret devrini hep birlikte bitireceğiz
– Ben senden 5 ay daha kıdemliyim. Askere gitseydik, ben çavuş olurdum sen onbaşı
– Diyorsanız ki Muharrem İnce diploman var mı? O yeter mi? 8 dönemlik transkript var.
– Terör nereden gelirse gelsin mücadele edeceğiz.
– İki ülkeyi soyanlarla mücadele edeceğiz
– Bir umudum sokakta, çarşıda meydanda bunu başaracağız hep birlikte

İnce, “Adalet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdiği için Sayın Genel Başkanımızı hepinizin ayakta alkışlamasını istiyorum” dedi. Salonunda bulunanlar ayağa kalktı Kılıçdaroğlu’nu alkışladı.

“Gençlere sesleniyorum; Evlatlarım, sizin sorularınızı çaldırmayacağım…” diyen İnce şöyle devam etti:

“Sınavda soruları çalan sandıkda oyu çalar. 50 bin avukat cübbelerinizi arabanızda tutun her an sizi YSK’nın önüne çağırabilirim. Seçildiğimde Çankaya’ya gideceğim. Saray’ı bu ülkenin en akıllı evlatlarına vereceğim. İlk mitingi yarın 14:00’te Yalova’da yapacağım…”

2182710cookie-checkİnce’den Erdoğan’a rest: Daniskasını yaparım!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.