INDIE POP’UN FENOMENİ 22 HAZİRAN’DA İSTANBUL’DA!

Dünya çapında milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Oscar and the Wolf, 22 Haziran akşamı İstanbul’da sevenleri ile buluşacak. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Belçikalı grubun konseri, VOLUME UP ve AYI organizasyonuyla Burç Beach sahnesinde düzenlenecek.

European Border Breakers Awards 2016 ‘da ‘’Entity’’ albümü ile ödüle layık görülen, Music Industry Awards 2018’de (MIA’S) ‘Best Pop’, ‘Best Live Act’ ve ‘Best Solo Man’ dahil üç dalda ödül sahibi olan Oscar and The Wolf’un, ’ You Are Mine’, ‘Breathing’, ‘On Fire’, ‘Runaway’ gibi hitlerini seslendireceği İstanbul konseri Burç Beach’in kumsalında kurulacak dev sahnede gerçekleşecek. Ünlü grubun konseri öncesi Happy Hour alanında İlker Aksungar,  Emrah İş ve  ardından Funky C’nin DJ kabininde olacağı gecenin indirimli dönem biletleri tükendi.

Müzik tarzlarını “Karanlık ve aydınlık arasındaki tam denge” olarak tarif eden grubun solisti Max Colombie; ‘’ Türk hayranlarımız çok yüksek sesli ve enerjik, Türkiye’de konser vermeyi çok seviyorum.’’ diyerek heyecanını dile getirdi.

Oscar and the Wolf’un muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 22 Haziran akşamı saat 19.00’da başlayacak ve gece 24.00’te sona erecek olan bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın.

Fiyatları 99 TL ile 370 TL arasında değişen,  dileyenler için gün boyunca plajdan faydalanıp, akşam konsere geçebilme alternatiflerinin de olduğu Oscar and The Wolf biletleri Passo’da!

Oscar and the Wolf,  yaratıcısı ve solisti Max Colombie tarafından 2010 yılında kurulan Belçikalı gruptur. 2013 yılında “Orange Sky” single’ı ile dünya çapında tanındı, 2014’te ilk albümleri “Entity” ile  Belçika listelerinde zirveye yerleşti. 2016 European Border Breakers Awards’ta ‘’Entity’’ albümü ile ödüle layık görülen ünlü grup 2017 yılında yayınlanan 12 şarkıdan oluşan “Infinity” albümü ile zirveye oturdu. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan Oscar and the Wolf’un ‘’Infinity’’ albümü, geçtiğimiz yıl PIAS / GRGDN Müzik işbirliği ile Türkiye’deki müzik marketlerde satışa sunuldu.  Albümde yer alan ‘’Runaway’’ şarkısı sevenleri tarafından büyük beğeni topladı. Son olarak 2018’de “On Fire ”  şarkısının klibini yayınlayan grup, dünyanın dört bir yanından binlerce müzikseverin kalbini fethetmeye devam ediyor.

 

 

 

2306050cookie-checkINDIE POP’UN FENOMENİ 22 HAZİRAN’DA İSTANBUL’DA!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.