İngiltere pazarında Edwin Holidays öncü olmaya devam ediyor

Pandemi süresince yapmış olduğu öncü ve emek veren çalışmalar doğrultusunda Tailwind Havayolları ile ana partnerlik yapan Edwin Holidays, İngiltere de yaşayan Türkleri sevdikleri ile kavuşturmaya devam ediyor.

4 Haziran 2020 tarihinde başlattığı operasyon ile COVID19 ‘dan ötürü kapalı olan ve uçuş yasağı bulunan Türkiye – İngiltere arasında adeta köprü kurmayı başaran Edwin Holidays, Türkiye’nin 9 iline yaklaşık 2000 kişiyi taşımanın haklı gurunu yaşıyor.

Kayseri ve Kahramanmaraş illerine Londra’dan ilk direk seferi düzenleyen ve planlayan Edwin Holidays yapmış olduğu çalışmalar ile İngiltere de yaşayan bir çok insanın hayatına insani olarak dokunuyor.

Edwin Holidays ortaklarından Şenel GÜRLEK ve Uğur BULUT sözlerini şu şekilde bitiriyor. “Bizler İngiltere’ye farklı bir turizm anlayışı ve hiç kimsenin yapamadığını yapma fırsatlarını açmaya geldik, amacımız İngiltere ve Türkiye arasından gönüllü Turizm elçisi olmak ve ortak ticaret yollarını bulmak, Türk dili konuşan toplumumuza özel imkanlar ve hizmetler getirerek, tüketiciye doğru ürünler sunarak hizmet sunmaya devam edeceğiz. Uçak operasyonunda bizleri yalnız bırakmayan Devlet Kurumlarımıza, ana partnerimiz Tailwind Havayolları Burçak KAYA, Tolga AĞIR, Emel AYDIN olmak üzere bizi bu süreçte yalnız bırakmayan iş partnerlerimiz Caria Holidays ve Right Holidays yetkililerine teşekkür ederiz.”

Bundan sonraki adımımız, İngiltere Hükümeti Türkiye’ye seyahat yasağını kaldırdı, paket tur konusunda yeni çalışmalarımız var, kendi paket turlarımızı satmak istiyoruz, önümüzdeki hafta İngiltere pazarında ses getirecek paketleri misafirlerin hizmetine sunacağız. Buradan Türkiye’de bulunan yetkililere sesleniyoruz, bizlere uçak imkanı sağlanırsa Türkiye paketlerini ön plana çıkararak satışlara hız kazandırabiliriz. Lütfen bu konuda bizlere destek versinler. Biz ülkemize hizmet için varız.

2430660cookie-checkİngiltere pazarında Edwin Holidays öncü olmaya devam ediyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.