Istanbul Limelight Festival 2007 iptal edildi

Organizatör Absolute Events (London) Ltd’in iptal açıklaması şöyle:
 
“Büyük bir üzüntüyle, 9 Eylül Pazar günü Finsbury Park’ta gerçekleştirilmesi planlanan Istanbul Limelight Festival’inin iptalini büyük bir üzüntüyle bildiriyoruz. Gerçekleştirilmesine iki hafta kalmışken bile yerel yönetim, festivale gereken izni vermemiş, bu da mal ve hizmet sunanlarla yatırımcılara birtakım sorunlar çıkartmıştır.  Bunun ve iyice müzakere edilmesinin sonucunda Absolute Events festivali 2008’e kadar ertelemenin en iyisi olacağını düşünmüştür. Hepimiz bu sonuç nedeniyle ve özellikle de onca çaba ve bu etkinlikle bağlantılı insandan gelen pozitif enerjiden sonra bu sonuca ulaşmış buluyoruz.”


Bilet paralarının geri ödemesi için, bilet satın almış olan herkesin biletleri aldıkları yere iade etmeleri gerekmektedir. Stand hamilleri/tüccarların stand ücretlerinin iadesi için Absolute Events yönetim müdürü Max Mehmet’e  başvurmakları gerekmektedir. Şirketle aşağıdaki adres ve telefonlar vasıtasıyla ilişki kurulabilir:


Absolute Events (London) Ltd, 97a Camberwell Station Road, London SE5 9JJ, UK
T: +44 (0)20 7274 3474    F: +44 (0)20 7274 6611
E:
[email protected]


İstanbul Limelight Festival’inin iptali, herhangi bir şekilde Absolute Event’s tarafından 7 Ekim Pazar günü  gerçekleştirilecek olan Sezen Aksu konserini etkilemeyecektir.  Süratle tükenmekte olan bu etkinliğin biletleri Royal Albert Hall gişesinden  tel: 020 7589 8212 veya internet üzerinden  www.royalalberthall.com şahsen veya yerinden elde edilebilir.”

804470cookie-checkIstanbul Limelight Festival 2007 iptal edildi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.