İstanbul’da PKK operasyonu

İstanbul’da PKK operasyonu

İstanbul’da PKK’nın şehir yapılanmasına yönelik yapıldığı belirtilen operasyonda polis, farklı ilçelerde önceden belirlenen adreslerde arama yaptı.

Anadolu Ajansı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda 17 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Diyarbakır ve Mardin’de bombalı saldırılar
Şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

HDP İl Örgütü binasında helikopter destekli operasyon
Polis, HDP (Halkların Demokratik Partisi) İstanbul İl Örgütü binasında da arama yaptı.

Doğan Haber Ajansı bu operasyonun İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden konvoy halinde yola çıkan polis ekipleri tarafından yapıldığını bildirdi:

“Polis ekipleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinden konvoy halinde çıktı. Polis, saat 03.00 sıralarında Kalyoncu Kulluk Caddesi üzerinde bulunan HDP İl Örgütü binasına girdi.

“Operasyona çok sayıda Çevik Kuvvet ve Özel Harekât Timleri de destek verdi. Bir polis helikopteri havadan çevreyi kontrol ederken, il örgütü binasının bulunduğu sokak başlarında TOMA ve zırhlı araçlarla kapatıldı. Binada arama yapan polis, operasyonun içeriği hakkında bilgi vermedi.”

1994640cookie-checkİstanbul’da PKK operasyonu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.