Jackson ailesi 2. otopsi istiyor

ABD’deki insan hakları savunucularından politikacı ve papaz Jesse Jackson, Michael Jackson’ın ailesiyle son 2 gündür birlikte olduğunu ve ailenin bu konudaki isteğini de bu sırada kendisine ilettiğini söyledi.

Ünlü pop yıldızının ölümü konusunda halen yanıtlanmamış sorular bulunduğunu belirten Jackson, bu sorular arasında yıldızın ölümü sırasında yanında olan özel kardiyoluğunun rolünün ne olduğunun da bulunduğunu bildirdi.

JACKSON’IN CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Michael Jackson’ın cenazesi, California-Los Angeles adli tıp kurumunca ailesine teslim edildi.

Adli tıp kurumu müfettişi Jerry McKibben, ölümünde muhtemelen uzun zaman kullanılan aşırı doz ilacın etkili olduğu Jackson’ın cenazesinin ailesine teslim edildiğini belirtti.

Adli tıp kurumu, Jackson’ın ölümünde şiddet veya bunun dışında herhangi “anormal” unsur bulunmadığını kaydetmiş olsa da kesin ölüm nedeninin saptanması 6-8 haftayı bulabilecek.

Cenaze töreni için henüz bir program açıklanmadı.

LISA MARIE PRESLEY: GENÇ ÖLECEĞİNİ BİLİYORDU

Michael Jackson’ın eski karısı Lisa Marie Presley, Jackson’ın tıpkı babası Elvis Presley gibi genç öleceğini bildiğini söyledi.

Myspace’teki sayfasında eski kocasının ölümünün ardından ”Biliyordu” başlıklı bir yazı yayımlayan Lisa Marie Presley, ”Yıllar önce Michael ile hayat hakkında derin bir sohbete daldık. Babamın ölümünün beni nasıl etkilediğini sormuştu. Bir an durup bana baktı ve sakin, ama kesin bir ifadeyle ‘sonumun tıpkı onun gibi olacağından endişe ediyorum’ dedi. Kafasından bu fikri çıkarmaya çalıştım, ama o biliyordu” ifadesini kullandı.

50 yaşındaki Jackson’ın ani ölümü, 42 yaşında hayata veda eden Elvis Presley’in ölümünü hatırlatmıştı.

Bu arada Lisa Marie Presley, ”pop kralı” ile Jackson hakkındaki dedikoduları örtbas için sahte bir evlilik yaptığı yorumlarına da kısa bir yanıt verdi ve ”Evet, iki alışılmadık insanın alışılmadık ilişkisiydi ve ‘normal hayatlar’ yaşamayan bizler bir bağ bulmuştuk. Beni, sevebileceği kadar çok sevdiğinden eminim ve ben de onu çok sevdim” dedi.

1208330cookie-checkJackson ailesi 2. otopsi istiyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.