Jandarma karakoluna ateş açıldı

Teröristler Batman’ın Gercüş ilçesi Vergili Jandarma karakoluna ateş açtı. Çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Bir grup terörist, Vergili Köyü Jandarma karakoluna saat 22.00 sıralarında ateş açtı. Açılan ateşte er Süleyman Tekgül şehit oldu, 2 asker yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmanın geç saatlere kadar devam ettiği öğrenildi.

Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker hastanesinde tedavi altına alındı.

Şehitlere Son Görev

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi Beyyurdu Karakolu’na dün (07.07.2010) teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 3 asker de bugün toprağa veriliyor.

Şehit erler Mahmut Yalçındağ Gaziantep, Erkan Akdeniz Iğdır, Volkan Yulalı Kars’ın Digor ilçesinde öğleyin kılınacak namazların ardından toprağa verilecek.

Bitlis’te Sığınak Bulundu

Bu arada, Bitlis kırsalında örgütüe ait bir sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Güvenlik güçleri Bitlis Şeyhhabip Dağı Sarpköyü kırsalında operasyonlar sırasında bir sığınak buldu. PKK’ya ait olduğu tespit edilen sığınakta, 13 uzun namlulu silah, bu silahlara ait 14 şarjör ile yaklaşık 500 mühimmat ele geçirildi.

1250660cookie-checkJandarma karakoluna ateş açıldı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.