Jet Fadıl yine serbest

Yatırımcılarına verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan iş adamı Fadıl Akgündüz, tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na avukatlarıyla gelen Akgündüz, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Nihat Karpınar’a bir süre ifade verdi.

Savcı Karpınar, şüpheli Akgündüz’ü “nitelikli dolandırıcılık” suçundan tutuklanması istemiyle hakimliğe sevk etti. Sorgulama yapan nöbetçi İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği de Akgündüz’ün serbest bırakılmasına hükmetti.

İş adamı Akgündüz hakkında, İstanbul Bayrampaşa’daki Caprice Gold ve Maldivler’deki Caprice Maldivler adlı gayrimenkul projeleriyle ilgili, devremülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı ve yatırımcılarını mağdur ettiği gerekçesiyle yapılan suç duyuruları üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu’nca soruşturma başlatılmıştı.

1473040cookie-checkJet Fadıl yine serbest

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.