Jön Türkler Ermeni güzele emanet

Ermeni güzelinin başını çektiği JönTürk radyosu, bu hoş rastlantı nedeniyle, Amerika’daki Türk ve Ermeni kökenliler arasında dikkatle izlenen tek kanal durumuna geldi. Kimilerine göre, “JönTürkler güzel Kasparyan ile Ermenilere teslim oldu.”

Kasparyan’ın katılmasıyla zenginleşen kadrosu nedeniyle kaliteli yayın ve programlar yapan Jön-Türk radyosu, 2009 yılında ABD’de en çok izlenen kanalların başına geçti.

24 yaşındaki Kasparyan, geçen yıl Cenk Uygur’un kurucusu ve genel yayın yönetmeni olduğu The Young Turk-Jön Türkler Radyosu’nda stajyer gazeteci olarak işe başlamış, kısa sürede bütün Hollywood dedikodularının, sosyete haberleri ve siyasi yorumların vaz geçilmez adı olmuştu. Kasparyan’ın dekoltesi açık giysilerle radyo programında kayda alınmış görüntüleri de internette hayranları tarafından izleniyor.

Amerikalı izleyicilerin Ana Kasparian adıyla tanıdığı Anahit Kasparyan, kendi anadili olan Ermeniceyi de mükemmel derecede konuşuyor. Kasparyan, Kaliforniya Devlet Ünivesitesi’nden gazetecilik derecesiyle iki yıl önce mezun olmuş, Cenk Uygur’un dikkatini çekerek radyoda göreve başlamıştı. Kasparyan hakkında gazetelerde çıkan değerlendirme yazılarında, genç ve güzel Ermeni radyocunun gelecekte ABD TV’lerinde tv gazetecisi olarak büyük şansı bulunduğu yönünde şimdiden tahmin yapanlar da çıkıyor.

Türk asıllı Amerikalı Cenk Uygur’un yönetimindeki radyocu Jön Türklerin, son aylarda Amerikan siyasetinin önde gelen isimleriyle canlı programlarda yaptıkları söyleşiler ve tartışmalar, kamuoyunda büyük yankı yaratmıştı. Uydu anten Satelite çıkışı bulunan “Radyo Jön Türk”, www.theyoungturks.com adresinden de dinlenebiliyor.

1499360cookie-checkJön Türkler Ermeni güzele emanet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.