“Kadın haklarına duyarlı Türk, Kürt veya Kıbrıslı Türk bir kadın mısınız?”

Toplumda kadınların destek örgütü İMECE, “Kadın haklarına duyarlı Türk, Kürt veya Kıbrıslı Türk bir kadın mısınız?” başlığıyla Yönetim Kurulu üyesi kadın arıyor.

İMECE’den yapılan açıklama aynen şöyle:

“Kadın haklarına duyarlı Türk, Kürt veya Kıbrıslı Türk bir kadın mısınız? O zaman birlikte çalışabiliriz…

İMECE Kadın Merkezi olarak, 1982’den beri kadına karşı şiddet, her türlü suistimal, ayırımcılık ve yoksulluk ile mücadele ediyoruz. Bu çok önemli çalışmalarımıza destek olmak üzere, kadın haklarına inanan, yaşı ve deneyimi ne olursa olsun, İMECE’nin değerlerini ve amaçlarını benimseyen ve bizlerle birlikte çalışmak isteyen kadınları Yönetim Kurulumuza (Board of Trustees) katılmaya çağırıyoruz.

Öncelikle aradığımız özellikler, finans, personel yönetimi ve hukuk alanlarında bilgi ve deneyim olmakla birlikte yapabileceğiniz her tür katkı bizim için değerlidir. Bu özelliklere sahipseniz ve Yönetim Kurulu toplantılarına katılmak için 3 ayda bir, 2-6 saat arasında zaman ayırabilirseniz, bize katılın ve hep birlikte İngiltere’de yaşayan Türk, Kürt ve Kıbrıslı Türk kadınlara elimizden gelen en iyi desteği sağlayalım.

Yönetim Kurulu üyeliği tamamen gönüllü bir pozisyon olup size, ruh sağlığı, eğitim, kamu sektörü, sosyal ve konut hizmetleri alanlarında çalışan son derece profesyonel bir ekiple birlikte çalışma, zor durumda olan kadınlara ve çocuklarına destek olma fırsatı tanıyacaktır. B

ir kadın olarak mutlaka sizin de bizlere katkılarınız olacaktır. Daha fazla bilgi almak ve başvurmak için IMECE ile 20 Ocak’a kadar temas kurmanızı rica ederiz. Bu pozisyon sadece kadınlara açıktır ve şu yasal çerçeve dahilinde açılmıştır”

İMECE yönetimine katılmak isteyen kadın adayların “2 Newington Green Road, London N1 4RX, 020 7354” adresindeki İMECE’ye başvurmaları ya da internetten https://imece.org.uk/get-involved/become-a-trustee/ adresindeki formu doldurmaları istendi.

2367140cookie-check“Kadın haklarına duyarlı Türk, Kürt veya Kıbrıslı Türk bir kadın mısınız?”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.