Kadın Platformu’nun “Mutluluk Seminerleri” yeniden başlıyor

MİHRİŞAH SAFA – LONDRA’da kurulu , kadınlara yönelik çalışmalarıyla etkin sivil toplum kuruluşlarından İngiltere Kadın Platformu’nun sunduğu “ Mutluluk Seminerleri” yeniden başlıyor.

Bu konuda yapılan duyuruda, ilki 25 Kasım Cumartesi günü yapılacak seminerde, İzmir 9 Eylül Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Fatma Ebru İkiz, “Güçlü ve Müzakereci Kadınlar” Psikolojik danışman Diden Meliha Tolunay ise “ Güçlü Kadın, Güçlü Terapi” konusunda sunum yapacak.

IKP’nin “ Hayata Kullanma Kılavuzu” projesi kapsamında yer alacak ve iki oturumu kapsayan çalıştayın ilk bölümünde Prof. Dr. Fatma Ebru İkiz, ikinci yarısında ise Psikolojik Danışman Didem Meliha Tolunay yer alacak.

Mutluluk Seminerlerinde, amacın kadınlara yönelik depresyon azaltma, iletişim becerilerini ve duygu yönetimlerini güçlendirme olduğu vurgulandı. Ulaşılmak istenen sonuç ise , kadının kendi hayatında kendi yolunda ilerleyebilmesi için kılavuzunun kendisi olmasını sağlama, ruhsal donanımını  güçlendirme olarak özetlendi.

Programın ikinci bölümünde, “ duygu okuryazarlığı, duyguları fark etme, yönetme grup terapisi yapılacağı ve kontenjanın minimum 5, maksimum 10 kişi ile sınırlı olduğu, yapılacak kapalı grup çalışmasına katılımcıların 3 farklı oturuma da devam etmesi gerektiği belirtildi.

25 Kasım Cumartesi günü yapılacak seminerde birinci oturum 12.00-13.30 arasında, ikinci oturum ise 14.00-15.30 arasında olacak.

___________

Seminerin yapılacağı adres;

The Lion and Key Hotel
475-477, High Road,Leyton
LONDON E10 5EL
Kayıt için ; 07578238733

2139570cookie-checkKadın Platformu’nun “Mutluluk Seminerleri” yeniden başlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.