Kadınlar kilo, erkekler kellik derdinde

Merkezi Erzurum’da bulunan ve internet üzerinden bitkisel ürün satışı yapılan sitenin sahibi Barbaros Sabuncuoğlu, ürün talepleri arasında en fazla ilginin zayıflamak ve kellik ürünleriyle ilgili olduğunu belirterek, “kadınlar zayıflama ve selülit, erkekler ise kellik ve cinsel sorunlarıyla ilgili ürünler talep ediyorlar” dedi.

Son aylarda sigarayı bırakma konusunda yardım isteyenlerin sayısının da büyük artış gösterdiğini anlatan Sabuncuoğlu, şunları söyledi:

“Satışını yaptığımız ürünler arasında en fazla talebi zayıflama ve kellikle ilgili olanlar görüyor. Bayanlar özellikle yaz aylarının yaklaşması ile birlikte fazla kilolarını atmak için zayıflama ürünlerinin yanı sıra selülit sorunlarını için de ilaç talep ediyor. Erkeklerin en büyük sorunu ise kellik. Her dönem kellik ile ilgili ürünlerin talebi ilk sırada yer alıyor. Ayrıca erken boşalma gibi cinsel sorunlar için de ürün talebi çok fazla.”

ERKEKLERİN SORUNUNA KADINLAR ÇARE ARIYOR

Son aylarda sperm azlığı sorunu nedeniyle ilaç talep edenlerinin sayısınında da gözle görülür bir artışın olduğunu sözlerine ekleyen Sabuncuoğlu, şunları söyledi:
“Sperm azlığı sorunu nedeniyle ürün talep edenlerin erkekler olması gerektiği düşünülüyorsa da taleplerin büyük bir kısmı bayanlardan geliyor. Çocuk sahibi olmak isteyen bayanlar, eşlerinin sperm azlığı sorununa çare bulmak için çaba harcıyor ve bitkisel ilaç talep ediyorlar.”

1168180cookie-checkKadınlar kilo, erkekler kellik derdinde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.