Kadri abiyi andık

İngiltere Türk toplumunun yakından tanıdığı, turizm ve seyahat sektöründe hizmet veren Tulip Holidays’in sahibi, Kadri Sökmen için Londra’nın Haringey bölgesindeki iş yerinde anma programı düzenlendi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİ İLETİLDİ

Turizm ve seyahat sektörü temsilcileri ve dostlarının katıldığı anma programına, eşi Itır Sökmen ve kızları Seda Sökmen Altındağ, eşi Kerem Altındağ, Mina Kossoras Sökmen, eşi Aris Kossoras ile şirket çalışanları ev sahipliği yaptı.

Kısa süre önce sahibi ve yöneticisi olduğu Tulip Holidays’in kuruluşunun 20. Yılını kutlayan Sökmen, eşi Itır Sökmen ile birlikte gittiği İstanbul’daki evinde kalp krizi geçirmiş, kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

Vefatı sonrası Londra mevlid ve Yasin-i şerif okutularak yad edilen Sökmen’in dostları, işyerinde düzenlenen anma programına katılarak eşi ve şirket çalışanlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.

Anma programına, İngiltere’deki turizm ve seyahat sektörü temsilcilerinin yanı sıra, bankacılar, farklı sektör temsilcileri ile yakın dostları da hazır bulundu.

Gecede başta Itır Sökmen olmak üzere aile fertleri, gösterdikleri ilgiden dolayı misafirlerine tek tek teşekkür ettiler. Program boyunca davetlilere, çeşitli ikramlar yapıldı.

Anmaya katılanlardan bazıları şöyle:

“Londra Kültür ve Turizm Ataşesi Ali Selçuk Can, İş Bankası Edmonton Şube Müdürü Kutan Kudret, işadamı Osman Cinik, Barclays Menajeri Kevin Allen, İstanbul Travel yöneticileri Murat Eser, Metin Denlisöz, Çetin Denlisöz, Gazeteci Mustafa Köker, Halil Yetkinlioğlu, Faruk Eskioğlu, Happy Days Holiday Direktörü Saffet Başpınarlı, Happy Days Travel Müdüresi Sevinç Halil, Atlas Global Havayolları İngiltere Müdürü Mustafa Ebgu, Seyahat acentası sahibi Ayşen Isa, Gaziantepli işadamı Ahmet Murat Üstünsürmeli, Şelale Restaurant sahibi Sabri Baraçkılıç, Hala Restaurant yöneticisi Eren Korkmaz, manejerleri Ersin Aksu, ressam Doğan Örs, Zeren ve Mihrişah Safa, Servet Hassan, Maviş Fuchs, Türk Dernekleri Federasyon Başkanı Jale Özer, Musa Ballıkaya ve Harringay Esnaflar Derneği Başkan Yard. Rob Chau…”

İLGİLİ HABER: Duayen turizmci Kadri abiyi yitirdik
https://acikgazete.com/ingiltere/2015/11/18/duayen-turizmci-kadri-abiyi-yitirdik.htm?aid=60623

855930cookie-checkKadri abiyi andık

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.