“Kafamdaki kadroda Alex yok”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında Fenerbahçe’nin yarın karşılaşacağı Spartak Moskova karşılaşma öncesi Milos Krasic’le beraber basın toplantısı düzenledi.

Taraftarın Alex kriziyle ilgili tepkisini değerlendiren Kocaman şunları kaydetti: “Çok kırgınım. Böyle bir konuda bir futbolcuyla karşı karşıya gelmek onur kırıcı. Oyuncuya bir hafta önce deklare ettim. Yeni bir şeymiş gibi sunulması, yanlış bilgilerin, konuşmaların olması… Çok kırgınım, çok yazık.”

Kocaman, kafasındaki kadroda Alex’in maça ilk 11’de başlamayacağını belirterek, ‘’Alex maçın kafamdaki kadrosunda yok. Ama son bir antrenman daha yapıp duruma bakacağız. Alex’in şu anki durumundan dolayı yaşadığı kafa karışıklığı, benim için bir kriter oluşturacak’’ dedi.

Fenerbahçe’nin teknik patronu, kaleci Volkan Demirel’in sakatlığının ciddi olduğunu, yarınki karşılaşmada forma giyemeyeceğini açıkladı.

Takımdaki mevcut kadrodan memnun olduğunu ifade eden Kocaman, “Dönemin sonuna kadar transfer için çaba harcayacağız; ama transfer olmazsa da bunu şikâyet etmem” diye konuştu.

728680cookie-check“Kafamdaki kadroda Alex yok”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.