Kamu-Sen: Ücretler çarşamba görüşülecek

Kamu-Sen Genel Başkanı Akyıldız, Başbakanlık Merkez Bina’da gerçekleştirilen toplu görüşmelerin ardından yaptığı açıklamada, görüşmeler sırasında, toplantıda yer almayan kültür ve hizmet sanat kolunda çalışanların beklentileri ve ihtiyaçları konusunda heyetin başkanı olarak Kamu İşveren Kuruluna bilgi verdiğini belirtti. 


Aynı konuda Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Aksu’nun da bir açıklama yaptığını ifade eden Akyıldız, şunları kaydetti: 


“Büro hizmet kolu, eğitim hizmet kolu, sağlık, yerel hizmetler ve haberleşme hizmet kolundaki çalışanların taleplerini Kamu İşveren Kuruluna sundum. Bu noktada, gündemde yoğun olarak gelişen bazı durum, değerlendirmeler nedeniyle Sayın Bakan, Meclis’te cumhurbaşkanlığı seçimi olacak. Bu nedenle toplantının çok faydalı olmayacağı kanaatinde bulunduk. Çarşamba günü tekrar toplanarak hizmet kollarıyla ilgili değerlendirmeler ve komisyonlardan gelecek raporlar çerçevesinde diğer gündem maddelerine geçilecek. Böylece toplu pazarlık süreci sürdürülmüş olacak.”


Akyıldız, Kamu İşveren Kurulunun talepleri dikkatle dinlediğini ve taleplerle ilgili değerlendirmeleri daha sonra yapma imkanı bulacaklarını söylediklerini ifade etti.


Akyıldız, ücret taleplerinin çarşamba günü yapılacak toplantıda ele alınacağını bildirdi.

1047180cookie-checkKamu-Sen: Ücretler çarşamba görüşülecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.