Kamuya ‘engelli’ memur alınacak

Buna göre, en az ‘yüzde 40’ engellilik oranının arandığı personel alımı yapacak kuruluşlardan Türkiye Atom Enerjisi Kurumu’na, biri bilgisayar işletmeni olmak üzere, 2 adet memur alınacak.


İki yıllık yüksek okul eğitiminin şart koşulduğu alımda başvurular, 25 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.


Abant İzzet Baysal Üniversitesi, biri daktilograf olmak üzere, en az önlisans mezunu ve lise veya lise dengi mesleki veya teknik okulu mezunu toplam 6 memur alacak. Başvurular 2-17 Mayıs arasında yapılacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü, Ortaokul, lise veya ticaret lisesi ile yüksek okul mezunu (Teknik eleman yetiştiren okullar hariç) 33 memur alacak. Adayların, başvurularını 25 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında yapmaları istendi.


Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı, bilgisayar işletmeni, programcı, santral memuru, hemşire, diyet uzmanı, psikolog ve hizmetliden oluşan toplam 10 personel alacak.


Alınacak personelin, ilgili alanlarda yüksekokul, fakülte, sağlık lisesi mezunu olmaları şartı aranırken, alınacak hizmetlilerin de en az ortaokul mezunu olmaları gerekiyor. Başvurular 25 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecek.


Ankara Gölbaşı Belediyesi’de fakülte veya 4 yıllık yüksekokul maliye bölümünü bitirmiş bir adet, en az lise mezunu üzere de 2 düz memur alımı yapacak. Gölbaşı Belediyesi de başvuru tarihini 25 Nisan-6 Mayıs tarihi olarak belirledi.


Konya İl Özel İdare Müdürlüğü, siyasal, hukuk, iktisat, işletme, muhasebe, kamu yönetimi ve mahalli idareler bölümlerinden birinde eğitim veren en az (2) yıllık yüksek okul mezunu 4 memur alacak. Bu kuruma başvurular da yine 25 Nisan-6 Mayıs arasında yapılabilecek.


Antalya Serik Belediye’si ortaokul mezunu 2 temizlik hizmetlisi alacak. Serik Belediyesi’ne 29 Nisan ile 13 Mayıs’ta başvurulabilecek.


Sinop Saraydüzü Belediyesi, lise veya lise dengi meslek veya yüksekokul mezunu muhasebeci alımı yapacak.


Konya Büyükbeşkavak Belediyesi bir adet hizmetli alacak. Her iki belediye için başvurular ise 25 Nisan-6 Mayıs tarihleri arasında yapılabilecek.


Adaylarda engellilük oranı en az yüzde 40 olarak belirlenirken, bazı kurumlar yaş haddini 30, bazıları da 35 yaş olarak belirledi. Genel şartlar ise 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ilgili maddeleri çerçevesinde olacak. (aa)

1020360cookie-checkKamuya ‘engelli’ memur alınacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.