Kansere karşı rekor bağış

PCRF’in 7 Kasım cumartesi gecesi “Renaissance Chancery Court Hotel”de yapılan balosuna balonun ana sponsoru Erol Perry, PCRF Başkanı Prof. Mustafa Camgöz, yardımseverliğiyle tanınan Ayşe Aziz ve Ersanalli eski futbolcu Frank McLintock’un aralarında bulunouğu 300’e yakın konuk katıldı.

Prof. Mustafa Camgöz’ün öncülüğünde kurulan PCRF, kansere karşı araştırmalar yapıyor ve Türkçe konuşan toplumu da bilinçlendirme toplantı ve etkinlikleri düzenliyor.

AÇIK ARTIRMA

Yardımsever konukların 150 sterlin ödeyerek katıldıkları baloda yapılan açık artırmada da Victoria Beckham’ın deri çeketi, George Michael’in imzasını taşıyan albümü, Chelsea’li futbolcuların toplu imzalarının bulunduğu futbol topunun da aralarında bulunduğu pek çok değerli eşya satıldı.

Konukların yardım için birbirleriyle yarıştığı geceyi değerlendiren Camgöz, PCRF için yapılan en büyük yardım gecesi olduğunu belirterek heyecanlandığını söyledi. Camgöz, PCRF’in 5’nci kuruluş yılının da kutlandığını belirterek konuklara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ayşe Aziz de kızını bu hastalıktan kurtaran PCRF’ye vefa borcu olduğunu vurgulayarak herkesin bir gün karşılaşabileceği bu virüse karşı mücadele etmesi gerektiğini söyledi.

Perry de böylesi yararlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu belirterek PCRF’ye çalışmalarında başarılar diledi…

826740cookie-checkKansere karşı rekor bağış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.