Kansere karşı yürüdüler

Güzel havanın etkisiyle herkesin akın ettiği yürüyüş parkuru boyunca yürüyüşçülere atlıspor kulubü üyeleri, antika arabalılar, bisikletliler de eşlik etti…

En yaşlı gönüllü 9 çocuk babası 97 yaşındaki Ali Rauf Naim, program bitiminde yaptığı “gangnam” dansıyla torunları yaşındakilere taş çıkarttı.

Kanser hastalığınden ölenler anısında saygı duruşu ardından gökyüzüne THY’nın bağışladığı binlerce balon bırakıldı. Gözyaşları içinde yapılan tören sonunda Kanser Araştırma Vakfı Başkanı Prof. Mustafa Camgöz, başta THY olmak üzere yürüyüşe destek olan kişi, kurumlara ayrı ayrı teşekkür ederek, kanser çalışmalarına ufak da katkıları bulunduğu için “gururlu” olduklarını söyledi.

Vakıf Başkanı Prof. Mustafa Camgöz, yaptığı konuşmada Kuzey Kıbrıs’ın siyasi olarak en hareketli gününe rastlayan Pazar gününde bini aşkın gönüllü ile rekor kırdıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayıp, geldiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu anı yaşadığımız için büyük gurur duyuyorum. Kanser herkesin , her yaşta başına gelebilir. Buna karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Kanserle yaşamayı öğrenip, buna alışacağız. Başta ana sponsorumuz THY’na ve bizi burada yalnız bırakmayan Özerlat Kahve, Telsim, Otomobil kulubü, Atlı Spor Kulubü ve tüm destekçilerimize ve siz gönüllülerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz…”

846830cookie-checkKansere karşı yürüdüler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.