“Kanserojenli slikonları biz çıkaralım”

Fethiye’de İngiliz yerleşimcilere ve turistlere yönelik olarak tasarlandığı belirtilen Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin Londra temsilcisi Metin Sözüçetin, hastanenin Fethiye’de yaşayan İngilizlerin beğenisini de kazandığını aktardı.

“Hizmette seri ve güvenilir bir fark yaratmak amaçlı olarak hijyenik, dinamik ve butik tarzda bir hastane ile çalışmak, İngiltere’deki temel sorun olan ameliyat kuyruklarına yönelik çözüm sağlayıcı bir fırsat sunması açısından önemli” diyen Sözüçetin, Lokman Hekim Hastanesi’nin İngilizlerin tanıdığı turistik bir bölgede olmasının tedavi öncesi ve nekahat döneminde tatil ortamı da sağlayacağını söyledi.

HEM TATİLLİ TEDAVİ HEM DE UCUZ

Sözüçetin, Lokman Hekim Hastanesi’nin titiz yönetim ve son teknolojik tıp imkanlarına sahip olduğunu belirterek İngiltere’de yaşayan vatandaşlar için de memleketlerinde paket tatil ile birleştirilen tedavi olanaklarını sunacağını açıkladı.

Hastanenin gündemdeki göğüs slikonları operasyonunun yanısıra bütün ana dallarda hizmet vereceğini aktaran Sözüçetin, sağlıkta herşeyden önce bürokrasinin ve bekleme süresinin “bypass” edilerek, en iyi ve en ekonomik tedavinin gerçekleşmesine çalıştıklarını anlattı.

Sözüçetin, ayrıntılı bilginin Lokman Hekim UK Coordination Centre’ın 0207 9878285 ya da 07769 917354 ve 07415 138374 telefonlarından alınabileceğini de sözlerine ekledi.

840630cookie-check“Kanserojenli slikonları biz çıkaralım”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.