Kara Kartal tatilde

Siyah-beyazlılar, ikinci yarının hazırlıklarına 30 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da başlayacak. 3 Ocak Pazar gününe kadar çalışmalarını BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürecek Beşiktaş, aynı gün kamp çalışmaları için Antalya’ya gidecek.

Antalya Belek’te kamp yapacak siyah-beyazlı takım, bu dönemde Kayserispor’un yanı sıra Almanya’nın Hamburg ve Hollanda’nın Vitesse Arnhem takımlarının katılacağı bir turnuvada yer alacak.

Gloria Serenity Resort’ta 3-10 Ocak 2010 tarihlerinde kamp gerçekleştirecek Beşiktaş, Aksu’daki WOW Football Centre’daki turnuvada ilk maçını 6 Ocak’ta Vitesse Arnhem takımıyla oynayacak. Aynı turnuvada 7 Ocak’ta Kayserispor-Hamburg maçı yapıldıktan sonra, 9 Ocak’ta mağlup takımların üçüncülük karşılaşması ve kazananların final mücadelesi oynanacak.

Beşiktaş, 10 Ocak’ta kamp çalışmalarını tamamlayacak.

ÖNLENEMEYEN DÜŞÜŞ

2009-2010 sezonunda savunmada gösterdiği başarıyla dikkati çeken ve Turkcell Süper Lig’de ilk 15 haftanın ardından hem kendi liginin hem de Avrupa’nın önde gelen liglerinin en az gol yiyen takımı unvanını alan Beşiktaş, son haftalarda yaşadığı düşüşle bu özelliğini kaybetti.

Turkcell Süper Lig’in ilk 15 haftasında kalesinde sadece 6 gol gören Beşiktaş, ligdeki son 2 ve dün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçlarında toplam 6 gol yiyip hayal kırıklığı yaşadı.

Beşiktaş, son 3 resmi maçta aldığı kötü sonuçlarla hem ligde liderlik şansını tepti, hem de Ziraat Türkiye Kupası’na yenilgiyle başladı.

726460cookie-checkKara Kartal tatilde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.