Kardeş Türküler bu akşam…

25 yıldır Barış için şarkılar söyleyen, Türkiye’nin en sevilen gruplarından Kardeş Türküler 3 Şubat 18’de Londra’da konser vere­cek.

Anadolu’da, Balkanlar’da ve Mezopotamya gibi topraklarda yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını ve danslarını sahneye taşıyan Kar­deş Türküler, dinleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Türklere, Kürtlere, Ermeni­lere, Süryanilere, Araplara, Rum­lara, Romanlara, Makedonlara, Lazlara, Çerkeslere, Gürcülere… ait geleneksel şarkıları bu toprak­ların ruhunu kaybetmeden yeni­den yorumluyor.

Anadolu, Trakya ve Mezopo­tamya halklarına ait gelenekler­den ve formlardan esinlenilerek yeni besteler ve dans ve müzik gösterileri üretiyor.

Kardeş Türküler, yirmi beş yıldır, bu topraklarda yaşam bul­muş geleneklerin zenginliğine, ortaklıklarına ve farklılıklarına dikkat çekmeye; farklı dillere ve kültürlere sahip insanları bir araya getirmeye ve halklar ve inançlar arasında dönem dönem oluşan kutuplaşmaları ve önyar­gıları yok ederek kardeşlik köp­rüleri kurmaya çalışıyor.

Most Production UK tarafın­dan organize edilen konserin bi­letlerini Rakkas, Silver Point Food Center ve TFC Catford şubesin­den temin etmek mümkün.

________________

KOKO: 1A Camden High Street
London NW1 7JE
0207 388 3222

İLGİLİ SİTE: http://www.koko.uk.com/venue-info

2269380cookie-checkKardeş Türküler bu akşam…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.