Karısı lesbiyen çıkınca çaresiz kumaya evet dedi…

Uzun süre üçlü ilişkiye karşı olan Joshua yaşadıklarını geçenlerde yazınca, Amerikan erkeklerinden binlerce e-posta aldı. Mesajların tamamı, “Daha ne istiyorsun be, buldun da bunadın mı” şeklinde oldu.

Joshua ve karısıyla, karısının kız arkadaşı arasındaki ilişki şu sıralarda Amerikan basınında yer alıyor. Joshua, 29.yaşgünü hediyesi olarak karısının, “Benim Avrupalı bir hanım arkadaşım var, senden iyi olmasın sevgilim gibidir, onu da aramıza kuma diye alsak, gül gibi geçinir gideriz” deyişine önce çok kızdı. Tekeşlilik, günâh, ayıp, İncil ve Hz.İsa gibi sözler ettiyse de, ertesi gün evlerine yerleşmek üzere gelen Yasmin’i görünce “yelkenleri suya indirdi.” Yasmin yirmi yaşlarında manken edâlı bir kız olarak Joshua’nın inadını kırdı.

Birkaç gün sonra azıcık itiraz etmesine karşılık iki kadının aynı anda üzerine gelmesiyle tuş olan Joshua şimdi biraz mutlu görünüyor. Zaten, anılarını yazdığı Salon adlı internet gazetesinde, ona gelen yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla tüm erkekler “Ne şanslısın, olursa bu kadarı olur, sakın kaçırma elindekileri, hatta olanaklıysa karın bir iki tane daha lesbiyen arkadaşını getirsin” gibi sözler etti…

1516900cookie-checkKarısı lesbiyen çıkınca çaresiz kumaya evet dedi…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.