Kart gösterdi, oyundan atmayı unuttu

Geçen sezon Fenerbahçe – Rizespor maçında yaşanan ve ligin kaderini etkeleyen Ali Aydın’ın sarı kart skandalının bir benzeri de İngiltere’de yaşandı. Önceki gün Tugay’ın takımı Blackburn’ün Southampton’a deplasmanda 3-2 yenildiği maçın hakemi Andy D’Urso 2 sarı kart gösterdiği Ferguson’u, 4. hakeminin ısrarlı uyarılarına rağmen oyundan atmayı unutup, büyük hata yaptı.
      
 ‘TUGAY’A GÖSTERDİM SANDIM’
Maç tekrar seyredip, hata yaptığını kabul eden tecrübeli hakem, “Büyük bir yanlışlığa sebep oldum. Ama ben ilk sarı kartı Tugay’a gösterdiğimi sandımö diyerek, kendini savundu. İngiltere’nin gözde hakemleri arasında yer alan FIFA kokartlı D’Urso’nun Premier Lig’in 19 kişilik ‘Top Class’ listesinden çıkarılıp, açığa alınacağı, Ferguson’a ise 1 maç ceza verileceği bildirildi.
      
ARSENAL’DAN ‘SHOW’
İngiltere Premier Ligi’nde geçen sezon namağlup şampiyonluğa ulaşan Arsenal, Middlesbrough’u 5-3 mağlup ederek yenilmezlik serisini 42 maça çıkardı ve Notthingham Forest’in rekorunu egale etti.


Londra temsilcisinde perdeyi Thierry Henry açarken, Middlesbrough; Job, Hasselbaink ve Queudrue’nin golleriyle öne geçti. Ancak Arsenal’de Bergkamp hemen farkı bire indirdi. İkinci yarı oyuna giren Pires durumu eşitlerken, dördüncü gol Reyes’ten geldi. Skoru ise perdeyi açan isim olan Thierry Henry belirledi.
     

720770cookie-checkKart gösterdi, oyundan atmayı unuttu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.