Kartal’ın uçuşu İngiltere basınında

Independent gazetesi, Liverpool’un penaltılara gelene kadar Beşiktaş karşısında oldukça ileri düzeyde bir futbol sergilediğini yazarken, penaltılarla maçı kaybetmesini “can yakıcı” olarak niteledi.

Guardian gazetesi son penaltı vuruşu için topun başına gelen ve golü kaçırarak takımının lige veda etmesine neden olan Liverpool’un savunma oyuncusu Lovren’dan bahsederek “Lovren ve Liverpool penaltının (bedelini) ödedi” başlığını attı.

Gazete Liverpool’un rahat geçen ilk yarıda birkaç iyi açılışın yarattığı şansı kaçırdığını, Beşiktaş’ın geç atağının bedelini ödemek zorunda kaldığını yazdı.

Times gazetesi ise Liverpool’la beraber Avrupa Ligi’nden elenen Tottenham Hotspur takımlarının yenilgisini “Nakavtlar Premier acısını artırdı” başlığı ile verdi.

Telegraph ise “Kırmızılar cezayı ödedi” başlığını atarak, daha önce ligden elenen takımlarla beraber Liverpool’un mağlubiyetinin üzüntüyü artırdığını yazdı.

Gazete iç sayfalarda “Lovren’in penaltıyı kaçırması acıyı artırdı” diye yazdı. Telegraph, “Beşiktaş’ın gürültücü taraftarı uzun zamandır arzuladığı beraberliğe kavuştu” dedi.

853630cookie-checkKartal’ın uçuşu İngiltere basınında

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.